Вход
София
Времето в София 5 o C

МЪЛНИЯ: Кмет праща съдия-изпълнител да запорира имотите на Корнелия Нинова

МЪЛНИЯ: Кмет праща съдия-изпълнител да запорира имотите на Корнелия Нинова

на 11.04.2019
82539
35
МЪЛНИЯ: Кмет праща съдия-изпълнител да запорира имотите на Корнелия Нинова
Автор: ПИК
11.04.2019
35
82539

Елена Йончева поиска Бойко Борисов да подаде оставка, понеже го осъдила за лъжа и клевета на втора инстанция.

По делото предстои обжалване на трета.

Кметът на Сливница осъди за лъжа и клевета Корнелия Нинова на трета инстанция.

По делото не предстои обжалване, решението на съда е окончателно.

По индукция – какво следва? Според логиката на Елена Йончева как трябва да постъпи лидерката на БСП?

Още по-странно е, че уж моралната партийна лидерка се крие и не си плаща присъдената глоба от 2000 лв. Кметът на Сливница напразно я издирва. Сега ще й праща съдия-изпълнител – да наложи запори.

Нагла, по-нагла, най-нагла, Нинова…

Неслучайно в народния фолклор е известна като „Госпожа Лъжа“.

Толкова за двойните стандарти в българската политика.

Сподели:
Напиши коментар »
(35)
1
Нека всички Български родолюбци на 26 май да гласуваме за кандидатите на коалиция " ПAТРИOТИ ЗА ВAЛЕРИ СИМЕOНОВ"! Всички пaтриoти да гласуваме за него доказал се като единствения от ПФ който честен политик! И защото единствено той от коалицията има шанс да влезе в ЕП. Избирателите на ВМРO са около 30 хил.човека тоест 1%! Сидерoв и АТAКА вече нямат избиратели след предaтелството,Джaмбaзки 5 ГОД.прибираше по 20 хил.евро и не свърши нищо за България! Няма никакъв шанс на идните избори! Затова нека не пилеем пaтриoтичните гласове за кандидати без дори и минимален шанс а да гласуваме всички за " ПAТРИOTИ ЗА ВAЛЕРИ СИМЕOНОВ"
2
Дядo му е бил пapтизaнин, цели два зимни сезона се е препитавал с кaшkaвaл в гората около Aйтoc. Три-четири месеца неговите съратници в София преди да вземат властта на 9.09.1944 г. той предава четирима от своята чета. Те са : братята Тодор и Иван Чeнгeлиeви, майка им Kaля и пoeтa Aтaнac Maнчeв. Четиримата са разстреляни на 21.05.1944 година на площада в гр. Aйтoc. През 1950 година той иска от ЦК на БКП да го признаят за активен бopeц против фaшишзмa и кaпитaлизмa. На същият плeнyм присъства и сepкpeтapят на ЦK на БKП Гeopги Чaнкoв. Тий казва следното: „ Другари, сред нас днес ,тук се намира един пpeдатeл. Той иска индулгенции, а предаде четирима наши дpyгаpи, които бяха разстреляни за да спаси кожата си. Ако вие не ми държите сметка, аз бих го застрелял веднага.“ Бaщaта на Heдялкo е бил член на БКП цели 28 години. Предал е тази партия през ноември 1990 година. Преди това е написал 167 стихотворения за правилната Aприлска линия, за възхвала на БКП, за Съветската apмия и т.н. Днес техният внyк и син иска да оправя политика в България, вместо да оправя на магарето кypa, което най му приляга.
3
Стига бе.Та КУРнелия е по чиста и честна от новородено.
4
Стига бе.Та КУРнелия е по чиста и честна от новородено.
5
лелелеле що злоба за 2000 лв. а мосю Кралев, Горанов и сие...що не нищите тях бе......еле па Доган... жалки сте.... ама не хващате декиш вече.
6
Прав си! В коалицията на Вaлeри влиза и ПП СРЕДНА ЕВРОПЕЙСКА КЛАСА! Това сме всички ние предприемачи които имаме дребен и среден бизнес и сме също работодатели! Нашата партия има 80 хил.членове! За 1 евродепутат са необходими около 160 хил.гласа тоест 5.88%. Само от ПП СРЕДНА ЕВРОПЕЙСКА КЛАСА Валъо има сигурни над 120 хил.заедно с нашите семейства и отделно от НФСБ. Влиза със сигурност! А ВМРO на всички избори когато е участвал самостоятелно е имал 1% тоест максимума им е 30 хил.гласа! Така че наистина няма смисъл да се разпиляват патриoтичните гласове а да гласуваме всички за коалицията - ПATРИOTИ ЗА ВAЛEРИ СИМEOНOВ
7
Твоят бpaт Aceн днес ще публикува в сайта си имената на една дузина шайкаджии. Измежду имената са това на Тиквопитека и твоето. Що така бе Heдялко ? Сега вече не става дума за апартаменти, а за крадени пари, за мръсни пари в офшорни сметки. Интересно, ти си тъпак , а си успял да натовариш с двете си офшорни фирми. Сигурно ще има обяснения по кой начин си натрупал тези пари. Това не може да стане с парите които получи за двата грандиозни протеста , които организира. Искаш - не искаш се налага да разбереш , че ти Гошо Тръбата, Рудолф и Беновска не можете да спасите Мутропитека. Той си отива. На 26 май вечерта ще му пеем "Мама си войник изпраща", по текст на бaщa ти и музика на Xaйгaшoт. Тази песен е по различна от "Бургаски вечери", това от мен да го знаеш. Аз съм Харалан Александров, ерген на 51 години, социален антрополог, доцент и син на министър в двете правителства на Луканов.
8
Kакво да каже Йончева по темата. Ще мълчи като пукъл! Точно както Крум им Зарков мълчи за имотите на Радев и Жеблянов. Долни, безочливи и нагли. Точно като избирателите им!
9
??????????????????????????????? >> https://www.youtube.com/watch?v=nnH2sJCILcU
10
НАТО да идва с баретите, цялата върхушка в кауша и военно положение.
11
хаиде сега проверка на кмета и родата му
12
КАТО ПАДНЕ ДАВНОСТА ЗА ТЕХНОИНПЕКС, А ТЯ МОЖЕ ДА БЪДЕ ЗАОБИКОЛЕНА СЪС ЗАКОНА ЗА НЕДОКАЗАНОТО ИМУЩЕСТВО... СПРАВКА;ТРАЙЧО ТРАЙКОВ....КАКА КОРНЕЛА МОЖЕ ДА ХВАЩА ВЛАКА ЗА СЛИВЕН... ЦИГАНКИТЕ НА КАФЕ ЩЕ И ГЛЕДАТ.
13
Даже на руснаците още през 1993 г. им писна от наглите и крадливи комунисти , биха им шута като със закон забраниха тяхната КПСС и рахатясаха.....Само ние и диваците в Северна Корея продължаваме да ги търпим и дундуркаме, вместо цялата им върхушка БеСеПераси начело с Импексова и протежето и в президентството отдавна да е в панделата !!! Докога ??? Спиш Цацаров ! СПИШ !!!
14
Има да чака Сливници пари от Нинова. Жената е свикнала да взема, не да дава!
15
Върви Бойко насреща му Радев и Нинова,що си без шапка и го набили.На другия ден вече с шапка ББ спокоен ги среща пак а бе ти що си с шапка и го набили. На третия ден като ги видял се скрил в храстите и ги чул като си говорят следващия път ще му искаме цигари.На четвъртият ден с две кутии цигари в джоба с филтър и без филтър ги среща пак.Бойко имаш ли цигари какви ги искате с филтър или без филтър ами сега,а бе що си без шапка и пак го набили. Извода с шапка,без,с филтър без филтър все виновен.
16
Обадедете се като ѝ запорират имотите, заради някакъв смотльо, който я осъдил преди четири години за 2000 лева. Лъжи, лъжи и пак лъжи. Някой тук е чел Макиавели. Нещо позабравихте президента. Или някой ви подсказа, че президентът има върховен имунитет по Конституция и не може да бъде подлаган на проверки. Пък може и да сте знаели, ама нали целта е манипулация. Конституцията може всеки да я прочете, но кой да чете. Поздрав на чуровете от българската общност във Франкфурт на Майн. Мразим ви, но ви четем, за да ви разкриваме манипулациите и да ви чакаме края.
17
Много си падам по циганки ,била Бургаска или Врачанска
18
А по това време как беше Младеж който помни или във наливно състояние на баща ти във ташаците.И когато пишеш такива историй от времето на Ботев първо научи истината и тогава пиши иначе падаш под ударите на закона но си се окопал ТУК като пехотинец и стреляш на посоки оглеждай се точката на снайпера дали не Е на челото ти,че ще има трески по цялата улица от празната балалайка......АНАДЪНМО АРКАДАШ.....????
19
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
20
Поради что се срамиш да си признаеш. Има о99щ9е ос11тавки да падат. Ц--е==н=зура==та при вас е като по То.. шово време
21
БОЛШЕВИКИТЕ ОТ БСП СА ПАДНАЛИ ТОЛКОВА НИСКО ЧЕ СА ГОТОВИ ДА РАЗДАВАТ АПАРТАМЕНТИ БЕЗ ПАРИ НА ХОРА ОТ ПУБЛИЧНАТА ДЪРЖАВНА АДМИНИСТРАЦИЯ , КОИТО СА ПАРТИЙНО НАЗНАЧЕНИ ЛИЧНО ОТ ПАРТИЙНИ ФУНКЦИОНЕРИ - БАНДИТИ ОТ БСП ..ПРЕЗ 2006 ГОДИНА ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ В ЦЯЛАТА СТРАНА ОТ ПУБЛИЧНАТА ДЪРЖАВНА АДМИНИСТРАЦИЯ СА СИ КУПИЛИ ЖИЛИЩА НА ЗАНИЖЕНИ ЦЕНИ ОТ ПОРЯДЪКА НА 15 - 16 000 ДО 21 000 ЛЕВА НО КВАДРАТУРАТА Е ОТ ПОРЯДЪКА НА 120 - 130 КВАДРАТА И ДАНЪЦИТЕ СЪОТВЕТНО НЕ ОТГОВАРЯТ НА КВАДРАТИТЕ НА ИМОТИТЕ .ТАКА ЧЕ БСП И ТЕХНИТЕ ПАРТИЙНИ ДРУГАРИ ,КОИТО И В МОМЕНТА СА В ДЪРЖАВНИЯ СЕКТОР И АДМИНИСТРАЦИЯ И ОЩЕ НЕ СА СЕ ПЕНСИОНИРАЛИ СА В ОСНОВАТА НА ТИЯ ДОНОСИ ЗА АПАРТАМЕНТИТЕ И ЧАСТНИТЕ ТЪРГОВСКИ СДЕЛКИ И ДОГОВАРЯНИЯ МЕЖДУ КЛИЕНТ И ПРОДАВАЧ ЗА ДА ПРЕДИЗВИКАТ ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ И НАПРЕЖЕНИЕ ПРЕДИ ЕВРОВОТА ..А БСП СА СИ КУПУВАЛИ АПАРТАМЕНТИ НА 5 ПЪТИ ЗАНИЖЕНИ ЦЕНИ ТЪЙ КАТО НЕ МОГАТ ДА СИ ДОКАЖАТ ДОХОДИТЕ И ДЕКЛАРАЦИИТЕ ИМ СА С НЕВЯРНО СЪДЪРЖАНИЕ ...И ЧРЕЗ ПАРИ ПОД МАСАТА ПРЕД НОТАРИУСИ ВКЛЮЧИТЕЛНО И ДАНЪЧНИ ИМ ПИШАТ АПАРТАМЕНТИ С НЕВЯРНИ КВАДРАТИ..БСП - СТАТУКВО НА ИЗМАМАТА
22
На предизборна среща баба Дора се оплакала на Корнелия Нинова: - Много сме зле другарко Нинова.Живеем в една стая две семейства и единствената ни храна е хляб и млякото на козичката ни.Направете нещо за нас! - О, значи имате коза,вкарайте и нея в стаята!След една седмица ми се обади на този номер по телефона. След една седмица: - Другарко Нинова, работата стана съвсем зле.Направо от вонята не се диша. - А сега изкарайте козата от стаята. След една седмица пак на предизборна среща пред журналисти: - Е, как е, бабо Доре? - О, много съм доволна другарко.Сега се диша прекрасно. Много съм щастлива! - Е, видяхте ли всички как направихме жената щастлива благодарение на нашата партия.Така ще направим и вас щастливи!-рекла Нинова.
23
Това е фалшива новина.
24
И ЧРД НА г-н НИКОЛАЍ КАМОВ ЕДИНСТВЕНИЯТ ПОЧТЕН ЧОВЕК КОЍТО НАПУСНА ТАЗИ ПРЕСТЪПНА ОРГАНИЗАЦИЯ БСП.ТОЍ ЕДИНСТВЕН ПОЧЕТЕ ЖЕРТВИТЕ НА КОМУНИЗМА В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ КОЕТО СЪПАРТИЍЦИТЕ МУ НЕ НАПРАВИХА,НО ПОСЛЕ ПРЕПИСАХА ЖЕСТА МУ НА Г.ПЪРВАНОВ „ГОЦЕ“,В ПРЕДИЗБОРНАТА МУ КАМПАНИЯ.А ВИЕ ОЧАКВАТЕ ДА ОТ КОМУНИСТИ СИ ДА ПЛАТЯТ ДЪЛГОВЕТЕ ИЛИ ДА СЕ ИЗВИНЯТ ТОВА Е НЕПОНЯТНО ЗА ТЯХ
25
отговор на коментар
и как разбра
26
ДО 5 Защо не опиташ да прескочиш бариерите на " САРАЙА" и да влезеш при доган ?? "ОТВОРКО"
27
Опитах се да прочета някои "умни коментари" на работещите в това подобие на сайт. Колко тъп и малоумен трябва да си за да пишеш така???? Това чудо тук дори няма ниво, което се стимулира от Башицата. Ако той иска да се пише така срещу враговете си, това показва за низостта мисленето и поведението. Не се ли мисли по този въпрос? Един умен и подкрепен с реални факти анализ, без низости и каруцарски обиди, много повече би накарал четящитф да се замислят, а не с отвръщение да търсят други сайтове. Много активни са тези дни от този сайт, явно страх от бъдещето и провала на Бащицата, който дава парите за да се пишат такива идиотщини. Не разбира ли той, колко му вредят от този сайт?
28
a koga ШЕ запорират ТЕЦ-а НА Доганя
29
НЕ ЧЕТИ БЕ ДРУГАРКО,УТРЕ В БУДКАТА ДО БЛОКА ВЕСТНИК ДУМА И ТАМ АНАЛИЗИ БОЛ,СИГУРНО И ДЪРЕВА ИМА КОЛОНКА ЧЕТЕШ И ТОВА,НИКОГА НЕ СЪМ СИ МИСЛИЛ ЧЕ ИМА ПРОСТИ ХОРИЦА КОЙТО ПОСВГАТ КЪМ ЧЕРВЕНАТА БЮЛЕТИНА-АКО НЯМАШЕ ХОРА КАТО ВАС ДР.ДИМОВА И ДР.КОСТОВ БСП ЩЕШЕ ДА Е ОТДАВНА ПОЛИТИЧЕСКИ ДИНОЗАВЪР
30
Много точен изстрел направо във челото на празната балалайка,аме този червен макак няма да спре да пиши за Доган по същия начин но ако се ''опита'' трябва да Вулканизират отзад че и двете гуми ще гръмнат и задника ще е отворен като Хисарлъка във Хисар или ще прилича на стара подпитена обувка.Та този Юнак наистина е ОТВОРКО но зад монитора.......????
31
Повечето хора няма да гласуват за никого това е статистиката.
32
Ха, ха, ха, гледах ги днес тримата"умници",слушах им "мъдрите"приказки и така ми стана драго, че ми припомниха времето, когато се смеехме от сърце на едни други, досущ приличащи на тях "герои"на незабравимия Доньо Донев!
33
Сливен очаква корвелия импексова и елена милиончева- евтини килии с изглед към електротехникума!
34
Цялата Пунта Мара втасала,до Корнелия и Елена опряхте.
35
Кажете къде върлува че да отидем да се сближим.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кой е най-успешният политик в България по време на прехода?
Общо гласували: 26923
архив

Лято. Късен следобед.Четири патки си пасат кротко тревичка в градинката на психодиспансера. Човек от отделението ги наблюдава през малкото прозорче на стаята си и си мисли: "психопатки"...

няма нови новини
Днес: 56
hot
най-четени новини в момента
сега
2310
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ПЪРВО В ПИК TV: Премиерът Борисов с голяма новина за Балканите (ОБНОВЕНА)
x
ЗВЕЗДИТЕ ГОВОРЯТ: Внимавайте да не се спънете - лош знак е, ще загубите нещо ценно
x