Вход
София
Времето в София 16 o C

Мълчание за сина на Радев. А ако беше дъщерята на Борисов?

Мълчание за сина на Радев. А ако беше дъщерята на Борисов?

на 08.01.2019
126049
58
Мълчание за сина на Радев. А ако беше дъщерята на Борисов?
08.01.2019
58
126049

15-годишният син на президента е участвал в масово сбиване в столичен клуб в малките часове на нощта. Има и свидетели, които вече излязоха с имената си.

И проблемът тук не е, че се ровим в личния живот на президента или посягаме на децата му.

Проблемът е, че непълнолетен хлапак е на улицата след полунощ, в заведение, където се употребява алкохол и предлагат наргилета.

По закон след 22 часа лица, ненавършили 18, нямат право да излизат без придружител. Какво остава да участват в сбивания, да трошат обществена собственост...

Нужно е прокуратурата и най-вече Агенцията за закрила на децата да се сезират по случая. 

Институциите обаче притеснено мълчат, вече трети ден. Дали става дума за нехайство, или за криворазбрана етика по отношение на президентското семейство? Кой има полза от това - конюнктурата на лицемерието? Самото дете, за което очевидно не се полагат адекватни грижи и което демонстрира криминално поведение?

Не знам колко време е нужно на МВР да публикува официално комюнике - все пак екшънът се разиграва в идеалния център на София, всичко е било опасано с камери. Къде са записите? Как точно е бил съпричастен към мелето президентският син? Отведен ли е бил в районното, има ли съставен протокол? Ще бъде ли наложена глоба на родителите му?

Става дума за член на семейството на държавния глава. Във всяка една страна това би се превърнало в основна медийна тема. 

Представете си в Щатите каква буря ще се развихри, ако синът на Тръмп безчинства по клубове. Демократите, най-малкото, цяла сенатска комисия ще излъчат, специален прокурор ще назначат да разследва, CNN ще почва емисиите си само с това...

Тук всичко се снишава. Само ПИК и БТВ ровят, и то въпреки отказа за съдействие от страна на официалните институции, които затаяват сюжета.

Така ли щяхте да си заравяте главата в пясъка, колеги, ако ставаше дума за дъщерята на Бойко Борисов? Там прошка няма, нали? 

Докато с Румен Радев се внимава, не се знае накъде ще задуха вятърът, трябва да сме добре със следващата власт...

Сподели:
Напиши коментар »
(58)
1
правилно, агенцията за закрила на детето да се сезира
2
ПИК напълно прави сте в случая - никъде по света няма да прикриват зулуми с роднини на висши политици. Само тука е така.
3
Ако беше дъщерята на Борисов - нямаше да спрат да се възмущават. Льотчика що толкоз го пазят бре???
4
даите и другите родители 40 деца в бар къде е охраната видеонаблюдение да чуем мнението и на останалите 40 деца
5
Има една офшорка – „Дебт Асет Кепитълс”. Регистрирана е на Бахамските острови. С решение на БНБ на нея е поверено „текущото управление на свободните дългови наличности“. Т.е. на взиманите от чужбина заеми, на свободните средства от фискалния и валутния резерв, в който отсядат и съответно на пари в баланса на Валутния борд, в който също се завеждат счетоводно. Собственик и управител е някой си Продан Борисов. Той е братовчед по бащина линия на Бойко! Е, така нар. „опозиция“ нито ще изнесе тези данни, нито тези констатации, нито ще спомене тази офшорка. Не че не ги знаят! Играта на Центъра на власт и опозиция е достатъчно прозрачна освен за политическите лековерници, които продължават да гледат и оценяват политиката у нас с плътно затворени очи
6
Грух. Грух. Грух .Аз съм грозното ГУДЕ!!!!Хахахаха
7
МНОГО РЪКОВОДИТЕЛИ СА ИМАЛИ ДЕЦА , НО ??? НЕ СА БИЛИ С ТАКИВА НАКЛОННОСТИ КАТО ТЕЗИ НА ЖИВКОВ И РАДЕВ , ,КОЕТО ИДВА ПО НАСЛЕДСТВО. НЕПОДЧИНЕНОСТ , ПРАВЕНЕ КАКВОТО СИ ИСКАТ И БЕЗЗАКОНИЕ
8
ГЬОНСУРАТЛЪК -> най-типичното и ежедневно поведение на чрвената пасмина начели с Импексова и котило Грипенови.....
9
Йорданке мари,пак не си си пила хапчетата.
10
Ако беше дъщеря ми , щехте да мълчите като е.ани п.тки , каквито сте !
11
има точно един и никъде не твърди че е видяла сина на президента,дошла една патрулка и арестувала 40 човека,явно е била с ремарке,хахаха не барай те щерката на Б.Б.
12
КРАЙНО ВРЕМЕ НИНОВА ДА ПОИСКА ОСТАВКА НА БОЙКО БОРИСОВ , ?? ЗАЩОТО СИНЪТ НА РУМЕН РАДЕВ НА 15 ГОДИНИ СЕ БИЕ ПО НОЩИТЕ И НЕ СЕ ПОДЧИНЯВА НА ЗАКОНИТЕ.
13
Агресивното синче е като баща си! Байкото в президентството е зъл диктатор с жесток характер и наклонности затова е този страх от медии и институции! Защо хората търпят това безумие в президентството?! ИМПИЙЧМЪНТ!
14
Цецко, добре си вършиш работата, вкара целия арсенал срещу Р.Радев. След някой ден ще чуем, че баба му е обрала ТКЗС-то, а тетка му продава незаконно кукуруз.....Браво Цецко....браво ...
15
Ако беше ....щяхте да напишете, че ББ няма щерка! Отврат..... ПИК!
16
Алоуу-не си бъркай адресната регистрация бе,айол.От далече си личи че си от село,ама не от Красно село, а от Кармазъ-каскетьово!
17
Двама руски тираджии питат за теб....
18
Пик като сте това толкова ви интересува може ли да извадите статистика: за 10 години, колко материала има за дъщерята на мин.председателя........... и за 7 дни колко материала има за сина на президента..............
19
Дъщерята на Барисов е умна като баща си!Тя никога нема а се сбие с никой!Само от време на време бие мъжа си,ама той е мухльо и си трае!
20
Когато става въпрос за противообществени прояви на непълнолетни, не се обявяват имената им и не се показват очите им - на снимките те трябва да бъдат скрити. Въпреки това тук от вчера се тръби какъв престъпник е един непълнолетен хлапак, без да има достатъчно данни освен да е бил на мястото и какво точно е направил, за да заслужи толкова внимание от медиите. Нападате политик чрез непълнолетното му дете, не спазвате правата на детето, нарушавате законите, правите с нищо непотвърдени внушения. И защо задавате въпроси на президентството, не знаете ли, че родителските права по отношение на непълнолетния син на президента се упражняват от неговата майка и ако имате въпроси какво е търсило детето по това време на денонощието в заведение, следва да ги отправяте към нея, не към президента. Толкова е д-олнопробно това, което вършите, че няма накъде повече да се у-нижите и о-плескате.
21
Ко не, как така ша го крият това дебилче бря. М чи това разгонено псе, утре ша налети на бабата бря. Сега ша видим “Господари на ефира“, дали им стиска да го осветлят бря, защото всички други плюнки от рода на Колезич и Дикоф от Еврокома са въздух под налягане бря. Затова веке от Европа хортуват, че нямаме свобода на словото бря, щото вътре в медиите е пълно с комунета и милиционери, още от татово време бря!!
22
Е.БАН РОШКО- Е.БАНИЯ LZ1RGD--- Росен Георгиев Димитров ЕГН 7309296664...Напиван и Е.бан от руски тираджии преди 8 години в Холандия(екип двама) ... София квЛозенец улКричим№3 вхВ ет4 ап32 .. тел...0877 58 38 45....0889 67 66 78 ..http://roshkovip.snimka.bg/
23
Ако беше дъщеря ми щяхте да си мълчите като ШУТКИ, както си мълчите за Мурвата ми в БарЦелона.ГЕЙберастки ПЕЕЕЕРАСИ.
24
Нека се смeнят-Жaбoка ще е yченик, а cопoланкoто ще е `'`Пъpвият Мaлолeтен ПpeзидeнтНека се смeнят-Жaбoка ще е yченик, а cопoланкoто ще е `'`Пъpвият Мaлолeтен Пpeзидeнт`'`
25
Семейство Блатни Жаби станаха за резил! О-став-ка!
26
Дъщерята на Борисов и самият Борисов са свети личности умни красиви неподкупни начетени честни чисти като моминска пазва !!! Дори и Христос би им завидял така че какво искате да се пише за тях ??? Или хубаво или нищо !!!
27
Защо до сега нито веднъж не сте писали, че кръстник на Борисовата щерка е Големия Маргин ? Пишете бе ! Това е истината. Ако Маргините бяха кръстници на децата на генерал Радев тук щеше да е чудо. Сега, без никакви основания не спирате да трошите кypa на президента. Представям си какво щяхте да пишете, ако той беше застрелял Стефан Деспотов, беше съсипал КТБ, беше крал на поразия от асфалт и стиропор, беше взел "политическо решение" да купим фантомите за да докопа 700 000 долара.... и още и още......
28
НСО да не са били преоблечени като сервитьори и бармани за да осигурят комфорта на тийнеджъра..ахахахахаххх...малиииееейййй...ааа..? а на Радев му дайте една забрадка и направо става баба Радка...ахахахаххх...аааааа
29
Ще възникне въпросът: Какво ще стане с държавата, след като Радев се грижи няколко години за нея?
30
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
31
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
32
И кое е нецензурното, че авторката е представител на най жълто кофява журналистика. Без доказателства да се оплюва поръчаният от властта на ГЕРБ човек.
33
Не съм била свидетел на случката. Не познавам сина на президента. Не зная нищо за неговото поведение. И всички изказали се преди мен са в същата позиция. Не разбирам как може да взимаш отношение и да се изказваш злостно за едно дете, позовавайки се информацията на един долнопробен вестник.
34
Ако това беше дете на някой от ГРЕБ, сутрешните блокове щяха да го въртят до вечерната емисия, а Нинова щеше да обяви гладна стачка.
35
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
36
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
37
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
38
УПРАВИТЕЛ СЪМ НА ФИНАНСОВА КОНСУЛТАНТСКА ФИРМА. МОЖЕ ЛИ ДА МИ ПОСОЧИТЕ ЛИНКА КЪМ DEBT ASSET CAPITALS, ЗА ДА ПРОВЕРИМ ДОСТОВЕРНОСТТА НА ТОВА КОЕТО ТВЪРДИТЕ. АКО НЕ ГО НАПРАВИТЕ, МОЛЯ ВСИЧКИ ЧЕТЯЩИ ДЕКЛАРИРАНОТО ОТ Г-Н ПАРАМОВ КАТО ФАЛШИВА НОВИНА.
39
Борисов не трябва да пада от власт! Ако не го изберем пак, кой ще ми плаща за статиите срещу Радев? Аз без пари не пиша! Баба Яга - също.
40
Данче, мила, понеже питаш, та да ти кажа: Ако беше дъщерята на Борисов, щеше да бъде в САЩ с крадени от България пари. Ако имаш други въпроси, не се притеснявай да попиташ!
41
Мила лельо Радке, защо не ми духнеш ? И ми е притеснено да те питам за други `ора от властта и олигарсите. Ама за тях - друг път.
43
отговор на коментар
щото е съветски чук... а Доган е съветският сърп
44
Щеше да ѝ бута глъъта да си пие хапчетата,такъв е.Излишна цяла статия!
45
stiga sme pisali, koi prav, koi kriv, iskame vsi4ki da 4uem istinata, trqbva da nastoqvame
46
Импийчмънт за селския каруцар, издаващият нечленоразделни звуци и въртящ коремни като шебек, набиващият на аванта джоланчета, маащия по къси гащенца ФАТМАК грипена и селската пръчка за която го омъжи бсп по скоро да си заминават на село от където пристигнаха по голи миризлива гъзове- това искат вече всички хора.
47
АКО БЕШЕ ДЪЩЕРЯТА НА БОРИСОВ , НЯМАШЕ ДА СЕ ЧУЕ , ПОКРИВАТЕ ВСИЧКО И ТОЛКОВА !!!!!ВЕЧЕ И НА ДЕЦАТА Е ЯСНО КАКВА Е ВАШАТА ПСЕВДО ИСТИНА!!!!!
48
По цял ден пелтечи за грипените, а не дава отговор защо от 8 сега ни предлагат 10 броя на същата цена. Или това е била комисионната му? Беше ли назначил уж любовницата си на 2 заплати, докато тя беше женена за путьото депутат от бсп, взе ли 200000 лева при бягството си от армията, за това, че е дрямал по мазета та и си е бъркал в носа, като не дари 1 лев на бедните и майките на деца с увреждания. То не бяха пътни инциденти скандали, екскурзии за селската пръчка за наша сметка, за да се на уши като циганка до кофите за боклук
49
Питам :КОЙ И ЗАЩО СИ ЗАТВАРЯ ОЧИТЕ , ПРЕД ТОВА , ТАМ ДА СЕ ПРОДАВАТ НАРКОТИЦИ И АЛКОХОЛ!!!!?ИМА ЛИ ИЗОБЩО ДЪРЖАВНА ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ТЕЗИ ДЕЦА !!!!!НИМА ТАМ Е БИЛ САМО СИНЪТ НА РАДЕВ!!? ПИК С ВАШИТЕ КАМЪНИ ПО ВАШАТА ГЛАВА!!!!!
50
Верно ли е че , слави е лумбуркал на фатмака деситу
51
Прочетох жалките "гъзоблизници " Рени и Блага и ги питам горките , а ако това се случи с ваши деца , близки , внуци , пак ли ще "гъзоближите", а на недоразумението не му прави чест нито един път не е "излезнал" с обяснение , извинение , опровержение и т.н . Нито при случая с баща му , нито при произшествия с кортежа му , камо ли за гафовете сътворени от "палавата" деси
52
отговор на коментар
Вие в Президентстството ли работите? Може би като "слухар"?
53
Ще е началник като татко си ! Има печат на ду-пето още от сега !
54
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
55
ами ако беше дъщерята на Борисов,то тогава вие Утките от ПИК пък щяхте да мълчите като Утки и нямаше да има нито ред - та това е отговора на въпроса ви !!!
56
отговор на коментар
ЧЕ ИМА НЕЗАКОНЕН СИН ЗАЩО ТОВА СЕ КРИЕ
57
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
58
парамов и аз съм парамова но не съм ти братовчедка нали?изрод !!! хахахахаха!!!f6
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кого предпочитате за президент на България?
Общо гласували: 13750
архив

Мъжете също са способни да изпитват чувства. Например - чувство на глад. 

няма нови новини
Днес: 36
hot
най-четени новини в момента
сега
2483
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Спецпрокуратурата с разкрития за корупционните далавери на червения кмет на Костенец - предлагали пари на общинари срещу гласуване за определени фирми (ОБНОВЕНА)
x
МИСТИЧЕН ДЕН: Имал ли е Христос братя - отговорът ще ви изненада...
x