Мъртвопиян шофьор се разби в колоните на магазин за месо

Инциденти

Мъртвопиян шофьор се разби в колоните на магазин за месо

6038
на 22.02.2021
Мъртвопиян шофьор се разби в колоните на магазин за месо
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Солидно почерпен шофьор сътвори истински екшън в пловдивското Ново село. Сцените като от филм са се разиграли малко след 22,30 снощи. 

препоръчано

Мъртвопияният 42-годишен мъж карал по улица „Първа“, заспал зад волана, след което се забил в бетонните стълби на магазин за месо. Само късният час е предотвратил  случването на трагедия, тъй като е нямало никой на стълбите или на тротоара. Пристигналите на място ченгета заварили шофьора да спи. На място бил извикан лекарски екип, който констатирал, че пияният има рана на главата, съобщава "Марица". 

Пробата с дрегер показала 2,43 промила алкохол в кръвта. Мъжът е отведен в ареста. 

свързани новини

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 73
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК