МЯСТО ЗА КЕФ И ПОЧИВКА: Малкият Сарай на Доган крие пикантни тайни - джакузита, хамам масажи и тъмни стаички за...(СНИМКИ)

Акценти

МЯСТО ЗА КЕФ И ПОЧИВКА: Малкият Сарай на Доган крие пикантни тайни - джакузита, хамам масажи и тъмни стаички за...(СНИМКИ)

431491
на 11.09.2024
МЯСТО ЗА КЕФ И ПОЧИВКА: Малкият Сарай на Доган крие пикантни тайни - джакузита, хамам масажи и тъмни стаички за...(СНИМКИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Собственикът на имотите, обитавани през последните няколко години от Ахмед Доган, допусна медиите в още една къща, ползвана от почетния председател на ДПС и неговите приближени.

препоръчано

Малкият сарай е в непосредствена близост до известните Боянски сараи.

Това е просторен комплекс от няколко етажа, предава бТВ.

По-любопитен е вторият, който представлява "пространство за удоволствия и почивка" - с ресторант с камина, няколко джакузита, хамам, стая за масаж и затъмнени зали за уединение.

На втория етаж има жилищни апартаменти, като един от тях е бил обитаван от предишния председател на партията Мустафа Карадайъ, разкриват източници от охраната на имота.

Самият Карадайъ е напуснал имота, оставяйки голяма част от личните си вещи и дрехи. Той никога не е декларирал, че живее там.

"Малкият" сарай бе грижливо пазен от хорски очи и за него знаеха само малцина от най-приближените на почетния. Сараят и цялото вътрешно оборудване са построени изцяло по идея и фантазиите на Ахмед Доган. Този имот не фигурира в никакави декларации. Предполага се, че е построен чрез сложни схеми.

Самият Доган не фигурира в списъка на лицата, които са задължени да декларират имущество си пред КПКОНПИ, както това важи за всички лидери на партии. Вратичката, през която се е измъкнал е, че той е "почетен" председател на партия.

Почетният председател на ДПС беше беше призован да напусне имотите от от собственика им - бившия министър на транспорта Данаил Папазов.

Сред тях са именно големият сарай в "Бояна" и лятната резиденция в "Росенец".

По-рано това предизвика напрежение между симпатизантите на Доган и полицията.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 82
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК