Набедиха Алекс Петканова за шашма в Инстаграм

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Набедиха Алекс Петканова за шашма в Инстаграм

7304
на 11.06.2021
Набедиха Алекс Петканова за шашма в Инстаграм
Автор:   ПИК

Една от най-известните инфлуенсърки у нас Александра Петканова се оказа далеч не толкова популярна и влиятелна в Инстаграм. Всъщност моделката мами с бройката последователи, като една голяма част от тях са "мъртви души", зад които се крият фалшиви профили.

препоръчано

Оказва се, че от внушителните 500 000 последователи в Инстаграма на Алекс едва 20% са на реални потребители. За останалите Петканова е платила прилична сума, помпайки профила си с нереални последователи, разкриват източници от сферата на интернет технологиите.

Целта на Алекс е ясна – повече последователи, повече рекламодатели. Цената на един рекламен пост се определя именно от това колко популярен е профилът в мрежата. Благодарение на своите "мъртви души" Петканова печели луди пари като инфлуенсър - толкова, че да си купи собствен апартамент с лични средства.

Доказателство за шашмите на Алекс открихме във Фейсбук, където по-трудно могат да се купят фалшиви последователи. Докато профилът й в Инстаграм е следван от половин милион души, то във Фейсбук те са едва 93 000.

Неслучайно снимките й в мрежата на Зукърбърк са близо 20 пъти по-малко харесвани от тези в Инстаграм. Такава разлика не е обичайна, имайки предвид, че Фейсбук е доста по-популярна платформа. Но пък там плащат по-малко за продуктово позициониране, пише "Шоу.бг".

Сподели:
Бомба x
Ето по какви мръсни игрички в секса си падат мъжете и жените Ето по какви мръсни игрички в секса си падат мъжете и жените
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV: Мистериозен инцидент шашна столичани на Орлов мост (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV: Мистериозен инцидент шашна столичани на "Орлов мост" (ВИДЕО)
ново
Днес: 3
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това