Нагелсман издаде тежка забрана за Германия

Световен футбол

Нагелсман издаде тежка забрана за Германия

15969
на 03.07.2024
Нагелсман издаде тежка забрана за Германия

Последвайте ни в Google News Showcase

Треньорът на Германия - Юлиян Нагелсман, ще забрани на половинките на футболистите да посетят хотела на отбора при успех над Испания в четвъртфинала на Евро 2024.

препоръчано

Досега беше практика дамите да спят заедно с мъжете си след двубоите от груповата фаза и осминафинала с Дания.

Промяната в решението идва от факта, че при успех за отбора ще има много кратко време за възстановяване. Стигне ли до полуфинал, Германия ще играе във вторник в Дортмунд.

Германия няма победа на голям турнир над Испания от Евро 88. Испанците пък ще борят друга прокоба – никога не са побеждавали домакина от девет опита, пише "Гонг".

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за първия ден от новата работна седмица: Раците да не харчат, хармония и успех за Везните САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за първия ден от новата работна седмица: Раците да не харчат, хармония и успех за Везните
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Пеевски: Не съм говорил с Доган - той е на ход! Призовавам го за среща. Чакъров натиска областни ръководители да не идват на срещата, не му прави чест (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Пеевски: Не съм говорил с Доган - той е на ход! Призовавам го за среща. Чакъров натиска областни ръководители да не идват на срещата, не му прави чест (ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК