НАГЛА КРАЖБА! Пенсионер олекна с 40 000 лв. посред бял ден

Крими

НАГЛА КРАЖБА! Пенсионер олекна с 40 000 лв. посред бял ден

40325
на 23.08.2024
НАГЛА КРАЖБА! Пенсионер олекна с 40 000 лв. посред бял ден
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Бившият работник в шивашка фирма в Дупница Райчо Терзийски от село Джерман, олекна с 40 000 лв. Кражбата е извършена вчера, докато пенсионерът отсъствал от дома си между 10 и 15 часа.

препоръчано

При връщането си той заварил двуетажната си къща с разхвърляни по пода дрехи и инструменти, освен гардероба било претърсено и мазето му, разказва за кражбата "Струма.бг“.

Терзийски веднага позвънил на тел. 112 да търси съдействие от полицията в Дупница. За броени минути пристигнали криминалисти с лаборатория, за да изследват отпечатаци на място. Разпитан е собственикът дали не се е похвалил на някого, че разполага с такава сума пари вкъщи.

Криминалистите претарашили цялата къща, за да открият следи от крадците, които по първоначални данни били двама. Предполага се, че е имало и трети, който отвън в паркиран автомобил наблюдавал движението покрай къщата.

След преглед на камерите в близост е установен лек автомобил с благоевградска регистрация, който последните дни е забелязан да минава по улицата. Предполага се, че крадците имат информатор от селото, който е близък с Райчо и знае разположението в дома му.

По случая е образувано досъдебно производсто срещу неизвестен извършител.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 4
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК