Нагли апаши пребиха и ограбиха дядо

Региони

Нагли апаши пребиха и ограбиха дядо

5326
на 21.05.2015
Нагли апаши пребиха и ограбиха дядо
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

83-годишен мъж е пострадал при грабеж в дома му в димитровградското село Великан. Няма опасност за живота му, съобщиха от Хасково.

Сигнал за нападението е подала 68-годишна жена от селото в 3.40 часа. На мястото е била изпратена оперативна група, която е установила, че крадците са използвали стълба, за да се качат на терасата на втория етаж на къщата и са нахлули вътре, като са счупили вратата.

От шума стопаните са се събудили и на светлината на улично осветление са видели двама мъже. По тяхно описание единият от нападателите бил с маска на лицето, а другият - с качулка на главата.

Маскираният е ударил възрастния мъж по лицето и с нож е нанесъл порезна рана на дясната му буза, пише dnes.bg.

По-късно било установено, че нападателите са откраднали 172 лева и личната карта на стопанката. Преди да напуснат къщата, те прерязали кабела на домашния телефон.

Работата по образуваното досъдебно производство продължава.


препоръчано

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците
ПИК TV x
КУЛТОВА ИСТОРИЯ! Борисов разказа какво му се е случило за първи път, докато чака в задръстването в София (ВИДЕО) КУЛТОВА ИСТОРИЯ! Борисов разказа какво му се е случило за първи път, докато чака в задръстването в София (ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК