Наглостта на ДПС/Карадайъ - "Турция ни е родината", е захранвана от Слави

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Наглостта на ДПС/Карадайъ - "Турция ни е родината", е захранвана от Слави

116351
на 08.06.2021
Наглостта на ДПС/Карадайъ - Турция ни е родината, е захранвана от Слави

Карадайъ супернахално пред шефа на турския парламент:

препоръчано

“Тази земя, България, е нашата земя. Турция е нашата родина. Останахме там след Османската империя. Нашата борба е да защитим турската си идентичност...”

В отговор шефът на турския парламент бравурно припомня:

“Ограниченията, които същестуваваха на изборите на 4 април, бяха премахнати. 300 000 български граждани могат да гласуват...”

Честито, братя и сестри, маските падат! ДПС си призна, че е 100% етническа партия. България не им била “родина”, просто земя, която обитават. И която вероятно се мъчат да присъединят към “родината си”.

Земи много, отечеството е едно, бай ефенди!

В други държави подобно изказване би се приело като държавна измяна. Това е ясен анонс за чии интереси работи партията на Карадайъ/Доган – за турските.

Алюзията с “Османската империя” също е опасна, отваря рани, подменя историята.

Още по-мерзко е самодоволната констатация за “отпадналите ограничения на секциите”. Тоест, сега вече ви късаме.

Това го дължим на “новия политик” Слави Трифонов и неговата партия “Има такъв народ”. Нека се знае и помни, че по негова инициатива изборните секции в Турция станаха неограничени. Във всеки дюкян и бръснарица вече ще може да се гласува от Истанбул до Анадола. Сетете се колко ще е резултатът на бай ефенди с “Турция за родина”.

И защо политическите партии и институции в държавата мълчат вече втори ден, не осъждат провокациите на Карадайъ? Патриотите си глътнаха езиците, да не говорим за “партиите от протеста”, които ни натресоха този антибългарски избирателен кодекс...

Сподели:
Бомба x
Конгресмени от САЩ за НЛО: Става нещо, с което не можем да се справим Конгресмени от САЩ за НЛО: Става нещо, с което не можем да се справим
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Целта на проверката на прокурорите съм аз. Съчиняват нещо за случай от 2009 г. и търсят кошаревски свидетели. Трябва ли всички като Стъки да си търсим правата? (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Целта на проверката на прокурорите съм аз. Съчиняват нещо за случай от 2009 г. и търсят кошаревски свидетели. Трябва ли всички като Стъки да си търсим правата? (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 175
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това