НАГЛОСТ: Адвокатката на Иван Тодоров подскача до тавана след разкритията на прокуратурата за дестабилизация на държавата и "НАП-лийкс"

Темида

НАГЛОСТ: Адвокатката на Иван Тодоров подскача до тавана след разкритията на прокуратурата за дестабилизация на държавата и "НАП-лийкс"

67538
на 02.08.2019
НАГЛОСТ: Адвокатката на Иван Тодоров подскача до тавана след разкритията на прокуратурата за дестабилизация на държавата и НАП-лийкс
Автор:   ПИК

Атрактивни Джакпоти и Нови Игри от efbet (18+)

Като опит за въздействие върху втората инстанция определи адвокатката на шефа на "ТАД Груп" Иван Тодоров Ина Лулчева писмото на прокуратурата, с което материалите по "НАП-лийкс" бяха разпространени вчера. Тя обаче не коментира колко сериозен удар е това срещу националната сигурност заради хакнатите лични данни на 5 милиона българи.

препоръчано

Защитничката брани с нокти и зъби клиента си и оправдава всякакво обвинение срещу него. "Иван Тодоров, както прие и съдът, твърди, че няма никакво отношение за това престъпление и това прие съдът на първа инстанция. Има презумпция за невиновност и не се допуска пускане на такива материали по този начин", подскочи Лулчева в студиото на Би Ти Ви.

"По делото няма данни Кристиян Бойков да е склоняван от когото и да било, но това не касае обвинението срещу Иван Тодоров. Съдът по първа инстанция посочи, че не е склоняван от когото и да било. Не виждам къде има реплика, която да е между Иван Тодоров и Кристиян Бойков, в който Тодоров да му казва да копира информация, която да всява паника срещу населението", каза още адвокатката. 

Ина Лулчева си замълча за изнесените данни, които разкриват, че е направен брутален опит за дестабилизация на държавата, разклащане на правителството и очевидната поръчка.

"Тодоров е смутен от неоснователни обвинения и ситуацията е крайно неприятна за него, защото на всеки, който не е извършил нищо, би му било крайно неприятно", измъкна се хлъзгаво защитничката на собственика на скандалната компания "ТАД груп". 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите
ПИК TV x
УНИКАЛЕН ПАНАИР! Министърът с най-дълбоко гърло Асен Василев нажежи до червено страстите в парламента. Депутат от ППДБ поиска изслушване на Борисов (ВИДЕО) УНИКАЛЕН ПАНАИР! Министърът с "най-дълбоко гърло" Асен Василев нажежи до червено страстите в парламента. Депутат от ППДБ поиска изслушване на Борисов (ВИДЕО)
ново
Днес: 80
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК