Вход
София
Времето в София 7 o C

НАГЛОСТ: Мая Манолова съсипва колите на столичани с предизборни лепенки. Ударени над 2000 автомобила. Шофьори изумени от посегателството върху частната им собственост (СНИМКИ)

НАГЛОСТ: Мая Манолова съсипва колите на столичани с предизборни лепенки. Ударени над 2000 автомобила. Шофьори изумени от посегателството върху частната им собственост (СНИМКИ)

на 07.10.2019
127266
76
НАГЛОСТ: Мая Манолова съсипва колите на столичани с предизборни лепенки. Ударени над 2000 автомобила. Шофьори изумени от посегателството върху частната им собственост (СНИМКИ)
Автор: ПИК
07.10.2019
76
127266

Скандална наглост се позволява Мая Манолова за пореден път в отчаян опит да привлече вниманието на столичани в предизборната си кампания, алармират граждани. След като употреби деца и инвалиди в пиара си, а после потроши плочките пред НДК с огромната си и луксозна шатра, сега е налазила колите на софиянци, видя ПИК.

САМО В ПИК И "РЕТРО": Вижте с кого купонясва Мая Манолова (СНИМКИ)

САМО В ПИК И "РЕТРО": Вижте с кого купонясва Мая Манолова (СНИМКИ)

Мая Манолова е преустановила ходенията в салона на...

на 06.10.2019

Екипът й разлепва стикери с нейния лик и номера на бюлетината върху автомобилите из целия град, от което пропищяха куп шофьори. "Ударени" са над 2000 коли в "Люлин", "Надежда", "Обеля", центъра около НДК.

Един от потърпевшите шофьори е публикувал и снимки, удостоверяващи наглата кампания на Манолова, който се е изказал доста нецензурно за пишман кандидатката. Друг пише, че това е посегателство върху частната собственост. 

"Това е безобразие! Съсипва колите на хората, нагло и без да й мигне окото. Няма ли кой да й търси отговорност?", възмущават се и други столичани. 

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(76)
1
това дебилно същество манолова все повече отвращава хората с неуместнити си агитации
2
Истината е тази ............................................................Аз като отговорничка за рекламните материали на нашата партия ГЕРБ лепя плакати на колите само на такива коитш зная че са от БСП. Разлепвам лика на Данчето на всички стъкла с каникулит и няма отлепяне. Лепя и по джантите дори. От утре почваме на всяка кола по прозорци,калници и по тавана дори. Данчето трябва да спечели. Битката е на живот и смърт.
3
Простотия. Какво може да се очаква от Манолова!
4
А тотално компроментираната поради корупция и кражби на милиарди руска филоложка директно им троши колите от дупките по "ремонтираните" за пореден път пътища
5
АЗ СЪЩО КАТО КОЛЕЖКАТА ЕЛЕКТРА ЛЕПЯ НА ВСЯКЪДЕ ПЛАТАТИТЕ НА ЙОРДАНКА! ПО ТРАФОПОСТОВЕ,ЕЛ.СТЪЛБОВЕ,ПОЩЕНСКИ КУТИИ И АВТОМОБИЛИ. НЕКА ЦЕЛИЯ ГРАД ДА ВИДИ НОМЕРА НА БЮЛЕТИНАТА НИ. ГЕРБ- ПОБЕДА- ВИНАГИ!!!
6
Тук виждаме само една кола и нищо не показва, че Мая лепи тези неща. Покажете поне още 4 - 5 автомобила и как лично Мая ги залепва, тогава ще ви повярваме. Някой е отмъстил на този човечец и му лепнал две лепенки. Недьо, обади се на ГешеФтев да образува едно дело на Мая за повреждане на частна собственост. Да я арестува веднага и държи до 28.10.докато минат изборите. Но има опасност така гласовете за нея да се удвоят. Я по-добре се обади на тези които и срязаха шатрата да измислят нещо. Като слушам колко софиянци са набрали на учителката по Руски, победата на Мая е неизбежна!
7
Естествено, че това е някаква провокация. Никой не би залепил такива материали по стъклата на автомобили.
8
Лепят ги ГЕРБАДЖИИТЕ!!! За да правят интриги и мръсотии. Хайде стига сте писали глупости!
9
Абе главанаци още ли не са ви затрили, пардон закрили?!
10
НЯМА ПО_ГОЛЕМИ ГОВНА
11
Леле майко,тази Манолова нормална ли е. Това е престъпление,как може да лепи по чужда собственост тия шибани реклами. Предупреждавам я официално,ако ми залепят на моята кола такава лепенка ,ще се разправям лично с нея. Нямаш право да ползваш личната ми кола за твоя реклама. Разбра ли парцалетке.
12
Защо мислите, че това е дело на МАЯ,а не на ГЕРБ? Май безсилието на провалилата се учителка кара ГЕРБ да показват истинското си лице.Интелигентните хора няма да бъдат подведени отново и този път ще гласуват правилно.
13
Да бе очаквам,да ЗАЛЕПИ ДИПЛОМАТА та всички да видим ЦЕНЗА Ѝ...????
14
ЕТО МАЯ МАНОЛОВ ЗАПОЧВА ЗАВЪРЩАНЕТО НА КОМУНИЗЪМА И НИ ПРИЗНАВА - ЧАСТНАТА СОБСТВЕНОСТ. ДНЕС С ЛЕПЕНЕ НА АФИШИ ПО КОЛИТЕ , А УТРЕ ОТНЕМАНЕ НА КОЛИТЕ . ТОВА ОЧАКВАЙТЕ , БЪДЕТЕ СИГУРНИ.
15
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
16
Клеветническата кампания започна! Ама много ниско ниво хващате, другарчета гербави, накрая да не плачете!
17
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
18
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
19
Хахахаха, абе намерете поне някой читав статист, а не КАТО ТОЯ БРАТ MAHГАСАРЯН, бре...Хахахахаха. И все пак ВСИЧКИ ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА Майчето....ПОБЕДА...Да ИЗ3ХВЪРЛИМ МАЛОУМНИТЕ КОМУНЯГИ-ГЕЙберасти.
20
Значи този на снимката работи срещу заплащане от 30 лв.на ден като лепи предизборни плакати на ГЕРБ и Йорданка Фандъкова. Има 2 автомобила. Този негов дарак с олющената боя и падналия лак на предния му капак използва за лепене на плакати да извозват кофите с лепило и плакатите. Откъсна няколко плаката на Манолова,на тяхно място залепи на Фандъкова а откъснатите залепи на дарака си и направи снимки. Това е истината
21
Аз тоя го познавам, Асан му викат. Колата не е негова, а картинките ги е залепил сам, специално за фотосесията!
22
КОМУНИСТИТЕ ПРЕЗ ИЗМИНАЛИТЕ ГОДИНИ ПРАВЕХА , КАКВОТО СИ ПОМИСЛЯТ И НЕ ГИ Е СТРАХ ОТ НИЩО. МАЯ МАНОЛОВА ЗАПОЧНА ВЕЧЕ ДА ИЗПЪЛНЯВА ИДЕОЛОГИЯТА НА КОМУНИСТИТЕ----ЛЪЖИ , ИЗМАМИ , КРАЖБИ И УБИИСТВА. СЕГА С ЛЕПЕНКИ ПО КОЛИТИ А ПОСЛЕ - КАКВОТО СИ ПОМИСЛИ.
23
След промените, първите дошли от СССР, бяха танцувачките на пилон, без сутиен и бикини. Една година след тях, като проучиха, че в България има пари, дойдоха пропитите с Пушкин, Лермонтов и Толстой, мутри от сиропиталищата на Непобедимая.... Българите не знаеха, какво е балерина от МИ Москва, без дрехи. За това им се помагаше чрез флаери. Юристката от МИ Москва по навик изпросва вниманието на Софийските гласоподаватели с помощта на флаери.
24
..............СЛЕД ТВА МАИЧО ИДВА САВЕЦКАТА АРМИА И СТАЛИН.....ТВА СИ МИСЛАТ ГЕРБАЖИИ.....А СЛЕД ФАНДУКЯТА ЦЕЦКО С АСАНСЕР И БАЦО ПО ЖАПАНКИ И ЧУПА ДАСКИ.........Е ТВА Е ГАНЬО С МОЗАК КОИ ЗНАИЕ САМУ БАЦО И БКПЕ !.........А МАИЧО Е К.УРВА .....ИНАЧИ ОШТИ ШЕШ А ПРУДАВА У БАКАЛИА У КУЗТЕНДИЛ.........КМЕТ НА ЗОФИЯ НЕ И ТРЕА......ФАНДУКЯТА НАПРАИ ЗОФИЯ КОТУ ПОМПЕИ СЛЕД ЗЕМЕТРЕС !.....КВО ?.......МИ Е ТОЯ 22 КВО Е ПИСАЛ......КОМУНИЗМА СЕ ЗААВРАШТАЛ........МИ ТОИ НЕ Е ИДВАЛ БЕ ГОВЕДО !.......МИ ОДИ ЕШ КРАВА ПУДКИ У МАКЕДОНАЛС !..........УРА ДРУГАРИ !.......
25
Много жалко ,че българския народ вярва,че Слави и неговите търтеи сценаристите ще оправят България и всичко ще тръгне по мед и масло.
26
Тоя като го гледам каква развалина кара, сигурно си е доволен от управлението на ГЕРБ - няма смисъл да го агитирате!
27
Това е по- скоро провокация. Не вярвам Мая да ги е лепила.
28
...............МАНИ......МНО ПАРЦАЛ ИЗРУД И ПЕЕРАЗ ПОЛЗВА ИНТЕРНЕТ.........СЕЕДНО Е 1944 !...... ....................КОМУНИЗА БАЦО ШО НЕМА ШМАИЗЕР ?.......МИ ЧУПА ДАСКИ.......МА ТЕЯ ГОВЕДА НЕ ЗНАИЯТ КВО Е ШМАИЗЕР БЕ......МИ АФТУМАД БЕ.......АФТУМАТ Е ПРАВИЛНО......БАЦО КУГА ГУ ТУРАМИ У МАФЗУЛЕИ ?.....ИЛИ НА САВЕЦКАТА АРМИЯ УТГОРЕ С НАДЕНИЦА У РАКАТА......СУЖУК БЕ !......ОН НАДЕНИЦА НЕ ЯДИ......А ДОЛЕ ЦЕЦКО ЛЕГНАЛ !.......ПО ПАТУРИ И МАРАТОНЕКИ ПУМА !........ЕДИН ГЕРОИ СА ГУБИ НА ГЕРБ.......ГЛАФЧО.....ГЛАФЧЕФ БЕ !.....КУДЕ Е ?......
29
Манолова има много хубави предложения!
30
Разбира се, че това е акция на тъпите герберасти
31
ЛИЧНО ГИ ОБЛИЗАХ, ЗА ДА ХВАЩАТ ПО ЗДРАВО НА ДЖАМА! ТОВА ГО НАЙ УМЕЯ!ПОБЕДА!
32
До 25 една.Колежке, народа се хваща, като удавник за сламка, за всеки БОКЛУК, който може да го излъже.То не беше серГЕЙ, не беше "цар", а сега и ТИКВА.След сегашната ТИКВА ще дойде СЛЕДВАЩИЯ БОКЛУЧИВ ПОМИЯР, който ОТНОВО ЩЕ КРАДЕ, КАТО ПРЕДИШНИТЕ БОКЛУЦИ.Царя ни "оправи"(ОТ3АД), ТИКВАТА също.Сега е ред на Учиндолския CKAПАН CEЛЯК.
33
на отрязаната палатка...
34
Този ПИК-льов драскач, некадърен, да го ударят 2 000 мюслюмани анално на Лъвов мост!
35
Да се разберем - ПИК обслужва яко, но много тъпо ГЕРБ, така че, не вярвам и на ред от написаното
36
Добре платена помия (статия) само че трябваше да не снимате тая каруца от депото за скрап. Така дори и вашите платени тролове дебили трябва да се напъват какви глупости да пишат в порно сайта на Герб. А и с подобни акции Мая Манолова печели на първия тур. Дори Фъндъка не ви зачита, ама парите не миришат нали Пендалко. Я това го махай никой не се хвана, пиши Тиквата не счупи ли някоя дъска като договаряше "милиардните инвестиции"
37
ТАЗИ ЖЕНИЧКА НЕ ЗНАЕ ЩО Е ТО ДУМАТА ПРОЕКТ И КАК СЕ КАНДИДАТСТВА,ОБАЧЕ ТРЪГНАЛА ДА ДАВА АКЪЛ... ПЪРВО МАЙЧЕ НАУЧИ ДУМАТА ПРОЦЕДУРА... 2.ЗАЩИТА НА ДАДЕН ПРОЕКТ. 3. РЕВИЗИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПРОЕКТА. 4 ПРИЕМНО ПРЕДАВАТЕЛЕН ПРОТОКОЛ ЗА ВСЯКО БОЛЧЕ В ПРОЕКТА... ИДИ МАЙЧЕ НА КУРСОВЕ ПО ЕВРОПЕЙСКИ ПРОЕКТИ,А НЕ САМО ДА ГОВОРИШ ГЛУПОСТИ КАТО НА СЛАВИ СЦЕНАРИСТИТЕ...
38
Отявлен Простак е ММ
39
на палатката,кърваво-зелената...
40
ТЕ, ДВЕТЕ СА ГОТОВИ НА ВСИЧКО, ДОРИ ДА ТРЪГНАТ ПО ВИТОШКА ЧИСТО ГОЛИ ЗА ДА ПРЕДИЗВИКАТ ВНИМАНИЕТА НА ГРАЖДАНИТЕ. ЧЕРВЕНИ БОКЛУКЦИ.
41
Добре де, разбрахме че опикочите ги тресе треска, че милото Данчи ще се върне в Белчин баня и ще паде овцете. Мая бил такава и онакава, но не се вози на скъп Мерцедес и охранявана от НСО. Защо сополивата учителка е така пазена? Кой плаща тази охрана им колко струва на месец? Определено хиляди левове от данъците на софиянци. А колко открадна Усмихнатото лице на корупцията? С какви пари купи апартамента за 250 000 евро? С какви пари мъжът ои построи клиника за 30 милиона? Живее в лукс и охолство а град ни тъне в мръсотия и прах. Краде но дава но Бащицата, който от всичко на света обича парите и властта. Ето защо я пази, Златнста му кокошка е.
42
НАЛИ ВИДЯХТЕ КАК МАРИЯ ГАБРИЕЛ ОТНЕСЕ КАТО КУЦО ПИЛЕ ИЗГНИЛ ДОМАТ ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА... СЪЩАТА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ ДАНЧЕТО ФАНДЪКОВА И МАЯ МАНОЛОВА... ВСЕ ЕДНО АЗ ДА СЕ СЪСТЕЗАВАМ С ИВЕТ ЛАЛОВА НА 200м.
43
Това са тиквенски номера.Толкова ги е страх от Манолова,че накрая ще запалят колата на Фандъкова.Прости и нагли тиквеници.
44
Лая Костинбродска, е с Московска диплома за уруспия със специалност как да обслужва устно дърт партиен член от политбюро, е учела за комсомолска гейша. След промените, с тая си диплома е назначена да обслужва, братя Галеви, Фози, Ванко -1, братя Диневи и още стотици знайни и незнайни червени олигарси, ограбели българите, като са ги докарали до абсолютна бледност. Защо иска, да смени 8 000лв. заплата с три пъти по малка, и куп държавни привилегии като на активен борец не е ясно, ако не се канеше пак да обслужва олигарсите, и да краде със тях от милиардите за София. Само как Костинбродската шафрантия се кълнеше, че ще работи за хората и срещу монополите, за които като депутатка ковеше закони. Само как се молеше пред Борисов, за да я направи омбоцман, когато изпадна в немилост пред Импексовата крадлива курабия! И за благодарност ухапа премиера по ръката, и хоп пак в дълбокото, да обслужва същите монополи и червената крадлива олигархия. Да не би пък да я държат с някой компромат, или снимки, както за гаджето на кмето вибратор не е ясно но ясно, че софиянци няма да предпочетат, една червена брантия, пред едина читава кметица. Кон за червена кокошка, няма как да стане...
45
и срязаха палатката? -Защото на такъв "парник" ,мястото му не е пред НДК ! Ако си беше завършила висшето 5-годишно образование по право,щеше да знае къде може да се лепят предизборни материали , не да ги плеска по врати и по прозорци !
46
Съдете я тази кокошка !!!! Аз ако и залепя здраво един ГОЛМ ЧЛЕН на алинея та и, ще окоткотяка орталъка, че и ще ме съди!!!!
47
Мая съсипва колите , а Данчето и Бойко ще ги оправят ! Не бойте се !
48
Като глегам външния вид на въпросната кола не знам как минава на технически преглед, или е от нашите хора този, собственикът на колата
49
Не смея да си пусна телевизора да не гледам това грозилище.Онзи ден сбърках и децата като я видяха се разреваха...
50
Палим, па-палим, Палим, Виждам ва двойно, Па-па-палим, палим па-палим, палим Костинбродската схема, братчед, централно, Криско бийтс, Мая Манолова, бейби Минимум-максимум 10% Виждам я редовно, пукаме се готино Дрехи по земята и в нас е пълна кочина Най ми е удобно дупето ти сочно - Ставам кат животно един път като почна! Карам го айляк и гледам всичко да е точно Мога да я галя по дупара денонощно Пуши от Ямайка, псува ги на майка, Кара най-лъскавата скъпа таратайка. Всяка нощ троши пари и са прай на мозайка, После ми звъни, че съжалява и са вайка. Тялото ѝ мазно пипа си го бавно Хваща ма за джоба, вика: "Нещо ми е жадно" Аз ѝ викам: "Найш кво? Знаеш ли няк'во място, Някъде къде ще правим секс много бясно?" Покажи на тия хора как са мяташ, Как го движиш, как са бараш, колко са раздаваш! Как са мяташ, как го движиш, Как го бараш, колко са раздаваш! Съседите бучат, пенсионерите кълнат А ние сме на път да съборим града София! Съседите бучат, пенсионерите кълнат А ние сме на път да съборим града София!
51
Парадоксът е, че с такива е бил облепен и автомобилът на близък на семейството на кандидата. Във връзка с очевидната провокация Мая Манолова заявява: „Десети ден на кампанията и четири провокации към щаба ми от страна на опонентите. След вандалските набези над шатрата ни пред НДК, която е и единствената моя приемна за гражданите, след като вчера шатрата беше разразяна от злонамерени лица, след като подадохме жалба до МВР, защото вярваме в институциите, днес коли на столичани са облепени с мои рекламни материали. Категорично заявявам, че това е абсурдно действие и провокация на опонента ми. Показателно е, че автомобил на член на моето семейство също осъмна облепен с моите флаери. Веднага сезирам съответните органи, защото името ми е въвлечено в незаконни действия. Искрено съжалявам за неприятностите, които извършителите са причинили, разчитам компетентните органи да установят нарушителите и да прекратят това безобразие. Програмата ми днес продължава със среща с граждани и така ще бъде всеки ден до деня на изборите. И след това. И никакви провокации няма да ме спрат.“
52
Кои нормален човек,ще даде пари за да рекламира тази червена измет.
53
Вашта работа,гледам и не вярвам на ушите си?! Хората снимки ви извадили на с,рането на Маюгата,ама вие не съжалявате човека,че му се е из,зсрала на лицето,а почвате да коментирате колко е грозен,димек,че колата му стара или не боядисана?!Ма то от червени 85%тови им,бецили и гьо,н сурати какво да чакаш??!!
54
Лошото е, че такива ненормалници, като тебе ще гласуват за селянката от Самоков.
55
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
56
Значи много е гот да плющя такава червена г-ейзерска твар като теб уродлив кретен
57
ВИДЯХ, ЧЕ И НА НАШИЯ НУЖНИК НА СЕЛО ЗАЛЕПИЛИ МАЯ МАНОЛОВА, ДА СЕ РАЗСЕЙВАМЕ ДОКАТО СЕ ОБЛЕКЧАВАМЕ.....
58
Да не допускаме Мая Манолова да се упражнява по кметуване!
59
възмущаваите се срещу застрояването а не срещу листовките изборите минават и заминават а на нас ни е отровен живота
60
Кой направи застрояване на София със закон за реституция?Защо се правите на незнаещи .Отнесете въпроса към И.Костов и Софиянски и престанете да злословите.Не се ли срамувате да обиждате Фандъкова,която с поведението си показва въздържаност,толеранство а не нахалство и незнание като опонентите си. Не е родена в София,но в този град тя -Й.Фандъкова живее повече от 35 години , а не като М.Манолова от 6 месеца и арх.Игнатов жител на гр.Варна.Затова замълчете и не пишете глупости,защото се излагате.
61
Простачка от Кюстендилско село! Свестен столичанин ще се погнуси от морала й, поведението й, наглоста й. Никога!
62
БЪДИ НАЩРЕК, комунистите са ОСВЕРИПЕЛИ, а сестра Галева направо е за Психиатрията, ОТКАЧИХА брей тяхната мамица ГНУСНА, АЛЧНА, ПОДЛА, ГРАБИТЕЛСКА....Бог да ги убие до крак ВСИЧКИ комунистически уродииии...
63
Ивке,колко стикера залепи нощес?А колко ще залепиш довечера?Давай,давай чедо,че ако Майчино спечели-ще те побърка от дела.
64
Печеля изборите в София на първи тур. До края на март следващата година правим извънредни парламентарни избори. Това няма да е полезно за кожите на Питека и на Heдялко.
65
Какви са тези лепенки? Нека Манолова си прави липосукция с тях!
66
Мая, комунистка си и комунистка ще си останеш и никакви независими няма да те управляват, а баш зависимите от комунистическата ти партия ще ти наливат „знания”. Тъй като много се говори за твоята спорна диплома за висше образование ти не споменаваш нито дума по този въпрос. Ако това е вярно, че нямаш диплома ти си наказуема, понеже си заемала длъжности, за които се иска висше образование. Кажи и докажи дали наистина имаш диплома.Иначе си устата, но това не върши работа.
67
Това ли ви роди тъпата кратуна?? ? Да си изберете за водачка курни голямата куролапачка, която като млада игрива седесарка е лапала заради импекса на Костов мавърската паламарка и била изяла де що седесарски чеп видяла, и да предложите за кмет на София лице известно във вашите другарски среди като мая общата и миризливата Кюстендилска слива, обслужвала братя галеви орално и анално, с диплома от школата на КГБ за снайперист, а се представя за юрист? А кога другаря Радев ще отговори на въпроса, който интересува всички-когато плащаше по две заплати и наема на деса простакесата мерцедеса защото уж му била любовница с държавни средства, а пък тя била оженена за путьото депутат от бсп кой ежедневно ги е рендосвал и тримата?
68
Дъртата червена тлъста уруспия си навря дебел рязан депесарски чеп в разпраната дупара
69
Още като ученик си беше к--_-_-а, такива ще си остане до края!!!!
70
Защо със същата охота ММ-Паунова-Галева-Найденова-Гагаузова и др. не даде ОТГОВОР на продължаващите повече от месец "ПРОВОКАЦИИ", вкл. и от мен, подписалият се под някои от тях- да покаже/публикува ЛЕГИТИМНА ДИПЛОМА за ВИСШЕ образование и най-вече за ЮРИДИЧЕСКО, както и ДОКУМЕНТИТЕ, изискващи се за ЮРИДИЧЕСКА и най-вече АДВОКАТСКА правоспособност ?! Отново правя предложение в измерителната система СИ - да се въведе ЕДИНИЦА МЯРКА- 1 /един/ МАЙ за ГЬОНСУРАТЛЪК.
71
Е все пак трябва да им се признае на комунетата че имат напредък ! Преди взривяваха църкви а сега лепят стикери и режат палатки . Това е Костинброд 2 . Другари тук живеят Софиянци а не бабета от Горно Чепръчене Кюстендилско ! Търсят си причини за оправдание след разгрома на Галева !
72
Снимките са от една чиста и измита улица и с чудесни тротоари.....
73
отговор на коментар
Няма по големи лайняри от герберите
74
В герб няма членове на БКП(това и аз не го вярвам ама карай)
75
като гледам колата на тоя симпатяга, ми се струва, че стикерите са на по-висока цена от автомобила???
76
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Според вас арестът на Нено Димов е:
Общо гласували: 5341
архив

Питат радио Ереван: - Кои са повече от китайците? - Мераклиите! - А по малко от албанците? - Късметлиите!

 

няма нови новини
Днес: 211
hot
най-четени новини в момента
сега
3370
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Финансовата инспекция с разкрития за проверките в комисията по хазарта. Ето с колко милиона е ощетена хазната
x
Последен писък на модата при палтата - носете рошаво
x