НАГЛОСТ: Надрусаният украински тираджия, убил бременната Северина и Ивайло край Пловдив, иска по-лека присъда

Темида

НАГЛОСТ: Надрусаният украински тираджия, убил бременната Северина и Ивайло край Пловдив, иска по-лека присъда

10303
на 30.03.2019
НАГЛОСТ: Надрусаният украински тираджия, убил бременната Северина и Ивайло край Пловдив, иска по-лека присъда
Автор:   ПИК

Тук можеш да видиш най-новите казино игри от efbet (18+)

Украинецът Станислав Пислар, който надрусан през май миналата година блъсна с тира си и уби бременната Северина и приятелят й Ивайло, обжалва присъдата си. Той получи 9 години затвор от Окръжния съд в Пловдив.

препоръчано

Още след прочитането на присъдата обаче защитничката на Пислар - адвокат Нели Маркова, заяви, че ще обжалва. Делото е насрочено за 1 април пред Апелативния съд в Пловдив, информира "Пловдив24".

На 28 май 2018 година Пислар с камиона си блъсна автомобила на бременната Северина и приятеля й Ивайло. Катастрофата е причинена след употреба на наркотични вещества.

По време на целия процес украинецът повтаряше, че съжалява за случилото се и дори би заменил своя живот за този на пострадалите.

Защитата му пък се опита да докаже, че установеното вещество в организма на Пислар не е било активно и не е повлияло на реакциите му при ПТП-то.

На първа инстанция Станислав получи 9 години лишаване от свобода и лишаване от право за управление на МПС за срок от 10 години.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! В парламента гледаха два проекта за сексуалното насилие над деца. ИТН скочиха на Асен Василев заради финансови акробатики. Заместник-председателката Кирова с ехидни подмятания към Тошко Йорданов (ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! В парламента гледаха два проекта за сексуалното насилие над деца. ИТН скочиха на Асен Василев заради финансови акробатики. Заместник-председателката Кирова с ехидни подмятания към Тошко Йорданов (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 103
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК