НАГЛОСТ: Огромен скандал в Красно село! Граждани чистят и косят - кметицата на ДеБъ ги глобява (СНИМКИ)

Акценти

НАГЛОСТ: Огромен скандал в Красно село! Граждани чистят и косят - кметицата на ДеБъ ги глобява (СНИМКИ)

52537
на 11.06.2021
НАГЛОСТ: Огромен скандал в Красно село! Граждани чистят и косят - кметицата на ДеБъ ги глобява (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

В пореден скандал се забърка кметицата на Красно село Росина Станиславова. Възмутени от управлението на поверения и район граждани се опитаха да окосят обраслата в бурени градинка пред нейния офис.

препоръчано

Вместо награди и похвали обаче жителите на квартала получиха глоби и разправии с полиция и инспекторат. 

В квартала от месеци се трупа напрежение срещу издигнатата от Христо Иванов кметица, а скандалите с нейно участие се редят един след друг.

В началото на годината се оказа, че администрацията на провалената бивша протестърка е върнала в Столична община над 1,5 млн. лева дадени и за ремонт на тротоари и улици. Оказва се, че Станиславова не разполага с елементарен управленски капацитет. Вместо да разходва парите за предоставените и цели за по-лесно тя ги връща обратно в бюджета.

Последва огромният скандал с програмата “Топъл обяд” оказа се, че парите отпуснати за социално слаби се похарчени за допълнителни възнаграждения на самата кметица и нейни роднини. След този скандал от ДБ оттеглиха подкрепата си за Станиславова, но не поискаха оставката й. 

Това изкара хората на няколко протеста пред районната администрация. КПКОНПИ излезе и с решение за конфликт на интереси по този казус. След пролетните дъждове, Красно село се оказа обрасло с треви и бурени. Тротоарите и улиците не се ремонтират, въпреки отпуснатите от Столична община огромни средства за целта.

“Искам да попитам къде са тези, които издигнаха и предложиха Росина Станиславова за кмет? Защо се крият, а не поемат отговорност” попита гражданският активист Цанко Донков в ефира на Би Ти Ви.

Към този момент реакция от Христо Иванов и компания липсва, а кметицата им продължава да създава неуредици и скандали.

Сподели:
Бомба x
6 признака, които показват, че с връзката ви е свършено 6 признака, които показват, че с връзката ви е свършено
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Столичен бохем посегна към богатството на Фатик - ето кой се кани да отведе до олтара наследницата на митичния крими бос САМО В ПИК TV: Столичен бохем посегна към богатството на Фатик - ето кой се кани да отведе до олтара наследницата на митичния крими бос
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това