НАГЛОСТ: Слави Трифонов заварди ресторанта на Домусчиев с 8 човека охрана - заприщва улици с джипове като нарко барон (СНИМКА)

Политика

НАГЛОСТ: Слави Трифонов заварди ресторанта на Домусчиев с 8 човека охрана - заприщва улици с джипове като нарко барон (СНИМКА)

1337648
на 13.03.2020
НАГЛОСТ: Слави Трифонов заварди ресторанта на Домусчиев с 8 човека охрана - заприщва улици с джипове като нарко барон (СНИМКА)
Автор:   ПИК

Слави Трифонов продължава да вилнее като мутра из София. Новоизпеченият лидер на партия, която още дори не е регистрирана от съда, се чувства като ВИП персона от световен ранг и е удвоил охраната си. Затова алармира столичанин, според когото цели 8 дебеловрати момчета бранят Трифонов на всяка крачка.

препоръчано

Преди ден той е запушил цяла улица с гардовете си, препречвайки с два черни джипа движението - при това на входа на затворен комплекс в кв. "Изток". Става дума за затвореният квартал от луксозни блокчета на братя Домусчиеви - "Есте". Там също има достатъчно охрана, но явно това не е на нивото на Слави и затова е заприщил района допълнително с мутрите си. 

"Току-що, пред мен два черни джипа с 8 маймуни затвориха улицата, за да може един висок и плешив шоумен-политик да влезе в ресторанта на Домусчев в ЕСТЕ", това написа във фейсбук столичанинът Димо Дренчев преди ден на обяд. От думите му става ясно, че дори улицата е била заприщена от Слави и хората му. 

Трифонов от години се движи със засилена охрана, но досега около него имаше по 4-5 гардове. Какво е наложило да удвои охраната си до 8 човека, остава мистерия, но е факт, че вместо да като партиен лидер дасе чувства по-близо до народа, той все повече се плаши. 

До такава степен се е взел за важен, че се движи из София като бос на наркогрупировката "Меделин". По брой гардове той задминава дори някогашните мутри, на които бе момче за всичко - Георги Илиев и брат му Васил, когото застреляха докато пътува именно за вечеря с Трифонов.

Кое обаче налага един шоумен да се придвижва с брониран джип, ескорт от поне още едно мощно возило и цели осем въоръжени гардове? Никой друг политик или водещ няма дори шофьор, а за охрана и оръжия и дума не може да става.

А и нали народът много го обичал и той идвал да го спаси? От какво се пази, от кого се притеснява?

Дано тези въпроси получат отговор скоро, тъй като хората имат право да знаят от какво точно изкарва парите си Слави Трифонов, замесен ли е с мутри и обслужва ли ъндърграунда, че толкова трепери за живота си. От въоръжена охрана и бронирани джипове имат нужда само хора, които се страхуват, че ще бъдат отстреляни от поръчкови убийци. А нормалните водещи, политици и граждани, които спазват законите, не дават подобно основание.

Десетки са кадрите, заснети дори само от ПИК през годините, на които се вижда как Трифонов повече от десетилетие се движи с внушителна охрана из улиците на София досущ като бос на групировка. Най-често Дългия се вози в мощен черен джип "Рейндж Ровър", който е екскортиран от друг всъдеход от марката "Тойота".

На излизане от грамадната машина, Дългия е съпровождан от четирима телохранители от всички страни, които не се отделят на повече от метър от него.. Гардовете го пазят неотлъчно и се оглеждат в различни посоки, може би в очакване на снайперисти. Така е и навсякъде, където се движи, дори пред офиса на телевизията му, а явно и пред ресторанта. 

Сподели:
Бомба x
5 начина да управляваме емоциите си 5 начина да управляваме емоциите си
ПИК TV x
РАЗКРИТИЕ НА ПИК: В един и същ ресторант - Радев празнува рождения си ден с цигански оркестър, Узунов получава дебелия плик (ВИДЕО/СНИМКИ) РАЗКРИТИЕ НА ПИК: В един и същ ресторант - Радев празнува рождения си ден с цигански оркестър, Узунов получава дебелия плик (ВИДЕО/СНИМКИ)
ново
Днес: 17
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това