Наградата от "Фермата" не стигна на Хепи Ванче за гарсониерата-мечта

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Наградата от "Фермата" не стигна на Хепи Ванче за гарсониерата-мечта

12068
на 17.02.2021
Наградата от Фермата не стигна на Хепи Ванче за гарсониерата-мечта
Автор:   ПИК

Хепи Ванче, която победи в последния сезон на "Фермата" изплака, че наградата й не стига да сбъдне голямата си мечта.

препоръчано

Още докато бе в стопанството тя надълго и широко разказваше, че неистово желае да си купи собствена жилище-гарсониера, за да може да се отдели от родителите си.

Личното й пространство щяло да й помогне да си намери и мъж, надяваше се тя. С днешна дата обаче се оказва, че наградата не е достатъчна, па макар и за малък апартамент.

Оказва се, че Хепи Ванче е взела не 100 хиляди, а 90 бона, защото дължи данъци върху сериозната сума. Тези 90 хиляди обаче не й стигат, защото тя помага и на родителите си. Въпреки че баща й все още работи в системата на БДЖ, двамата са пенсионери и парите все не им стигат, пише "Хотнюз".

Сподели:
Бомба x
СЛАДКО ОТМЪЩЕНИЕ! Няколко начина да го накараш да съжалява, че вече не сте заедно СЛАДКО ОТМЪЩЕНИЕ! Няколко начина да го накараш да съжалява, че вече не сте заедно
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Бареков скочи на Манолова: Защо излъгахте и ми скрихте сигналите за корупция, които бяха първи? Радев ви каза - остава ви една вечер (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Бареков скочи на Манолова: Защо излъгахте и ми скрихте сигналите за корупция, които бяха първи? Радев ви каза - остава ви една вечер (ВИДЕО)
ново
Днес: 61
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това