Награждават младите таланти на Пловдив

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Награждават младите таланти на Пловдив

3931
на 29.05.2015
Награждават младите таланти на Пловдив

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

По случай 24 май – Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост, и 1 юни – Деня на детето, днес от 10.00 ч. в Държавен куклен театър – Пловдив, отдел "Образование" организира инициатива "Награждаване на млади таланти", съобщиха от Община Пловдив.

препоръчано

В нея ще участват 105 деца от подготвителните групи на общинските ЦДГ и ОДЗ, получили награди и отличия от участия в различни състезания, конкурси или др. прояви в областта на спорта, науката и изкуствата.

За всяко дете е предвидена предметна награда и грамота за постигнати успехи през учебната 2014/2015 година, подписана от кмета на община Пловдив. След откриването на инициативата, Държавен куклен театър ще представи пред децата театралната постановка "Малкият Мук"./topnovini.bg

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК