Надзорният съвет на НЗОК решава за възстановения от КС шеф Станимир Михайлов

ЧАС ПИК

Надзорният съвет на НЗОК решава за възстановения от КС шеф Станимир Михайлов

17536
преди 7 часа
Надзорният съвет на НЗОК решава за възстановения от КС шеф Станимир Михайлов
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Надзорният съвет на НЗОК се събира отново да обсъди проекта на договор за управление със Станимир Михайлов. Възстановеният от Конституциония съд управител на НЗОК се върна вчера начело на институцията. Станимир Михайлов вече е вписан в Агенцията по вписванията. Договорът му за управление с Надзорният съвет на касата обаче още не е подписан. Процедурата не пречи на работата на касата.

препоръчано

Михайлов подаде оставка в края на миналата година. Оттегли я през април, малко преди депутатите да го освободят предсрочно. Михайлов атакува решението на парламента. Конституционният съд го обяви за незаконно и върна Михайлов на поста. Миналата седмица той поиска от Надзорният съвет - да подготви договора му за управление. На извънредното заседание в петък решение по въпроса не беше взето. Въпреки това - вчера Михайлов се върна на работа.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за 8 октомври: Везните да не пътуват, сексът е препоръчителен за Близнаците и Девите, но Овните да не си го и помислят САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за 8 октомври: Везните да не пътуват, сексът е препоръчителен за Близнаците и Девите, но Овните да не си го и помислят
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ЦИК с последни новини за подготовката на изборите - без секции в Израел и Ливан заради ситуацията там (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ЦИК с последни новини за подготовката на изборите - без секции в Израел и Ливан заради ситуацията там (ВИДЕО)
ново
Днес: 82
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК