Надрусана шофьорка се заяде с ченгетата в Пловдив, взеха й книжката

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Надрусана шофьорка се заяде с ченгетата в Пловдив, взеха й книжката

7387
на 05.03.2021
Надрусана шофьорка се заяде с ченгетата в Пловдив, взеха й книжката
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Млада пловдивчанка загази здраво, след като седна зад волана надрусана и се противопостави на полицаи. Шофьорката е глобена с 2000 лв., а книжката ѝ е отнета за 2 години. 

препоръчано

Случката датира от 29 август миналата година. Минути преди полунощ дамата шпорила със своя „Нисан“ по бул. „Никола Вапцаров“ в пловдивския квартал „Кючук Париж“. Точно тогава двама униформени от Първо районно я спрели за проверка. 

Направило им впечатление, че шофьорката била със зачервени очи и разширени зеници, което било сигурен знак, че е надрусана. Категорично отказала да бъде изпробвана с дръгчек. Написали и акт за 2 бона и ѝ отнели книжката. Връчили ѝ талон за кръвна проба в УМБАЛ „Св. Георги“, с който до 45 минути трябва да се яви за медицинско изследване. Тя не се явила. 

Дрогираната пробвала да събори наложеното ѝ наказание в Районния съд в Пловдив. Преди няколко дни обаче магистратите били безкомпромисни – потвърдили глобата и отнемането на книжката за 2 години. 

За шофьорката с 4-годишен стаж зад волана има още една възможност – Административния съд в града под тепетата, пише за случая "Марица".

 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК