Над 10 загинали палестинци след израелски атаки в Западния бряг

Близък изток

Над 10 загинали палестинци след израелски атаки в Западния бряг

6001
на 28.08.2024
Над 10 загинали палестинци след израелски атаки в Западния бряг
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Най-малко 11 палестинци са убити при израелски атаки срещу няколко града в окупирания Западен бряг.

препоръчано

Израелската армия твърди, че е извършила операция по неутрализиране на терористи в Дженин и Тулкарем. От действащата на Западния бряг групировка "Ислямски джихад" обвиниха Израел, че се опитва да анексира региона.

Не стихва напрежението и на север - израелската армия разпространи кадри от удари, които са нанесени срещу базираната в Ливан шиитска групировка "Хизбула".

В неделя подкрепяното от Иран движение изстреля ракети и дронове срещу Израел, след като вторият човек в редиците им беше ликвидиран преди няколко седмици, предава още БНТ.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
Доц. Стойчев с ТОП АНАЛИЗ пред ПИК TV: Иде вяла и скучна кампания. Компромати и скандали ще има само при... (ВИДЕО) Доц. Стойчев с ТОП АНАЛИЗ пред ПИК TV: Иде вяла и скучна кампания. Компромати и скандали ще има само при... (ВИДЕО)
ново
Днес: 97
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК