Над 12 млн. посещения в ПИК само за 20 дни през май. 890 000 дневно влизат в сайта (данни на Гугъл)

Препоръка на ПИК

Над 12 млн. посещения в ПИК само за 20 дни през май. 890 000 дневно влизат в сайта (данни на Гугъл)

263148
на 15.06.2019
Над 12 млн. посещения в ПИК само за 20 дни през май. 890 000 дневно влизат в сайта (данни на Гугъл)
Автор:   ПИК

ПИК е лидер в новините на онлайн пазара у нас и през май, показва единствено меродавната статистика на "Гугъл аналитикс".

препоръчано

В периода 10 - 30 май посещенията в ПИК са заковали внушителната цифра 12 455 899. Уникалните потребители за същия период са 1 949 547.

През май в ПИК ежедневно влизат над 890 000 души.

Най-четени в сайта са коментарите за войната в БСП, псевдо-компроматите против Борисов, продуцирани от Елена Йончева и Корнелия Нинова, опитите на президента Радев да дискредитира законно избраната власт.

Абсолютния рекорд по посещения е в изборния ден, когато броячът ни закова фамозните 1 123 000 влизания. Припомняме, че тогава единствено агенция ПИК публикуваше междинните резултати от изборите на всеки кръгъл час, пренебрегвайки безумната законова забрана за оповестяване на реални данни.

Читателите влизат активно в ПИК, тъй като могат да открият информацията, премълчавана от останалите медии, коментират експерти на онлайн пазара.

Атестация за това дойде и в последните дни, когато единствено нашата медия разкри самоличността да ученика-терорист от Пловдив.

Припомняме, че от цяла година ПИК отказва да се мери в статистиката на "Гемиус" заради съмненията ни в нейната обективност, както и заради монополната позиция на групата на Нова телевизия, която покрай пощата си abv.bg и сайта за видеосподеляне vbox лансира новинарски агрегати и сайтове за прогнозата на времето, които се представят за информационни агенции.

От друга страна посещенията в "Гемиус" твърде лесно се манипулират чрез тъй наречения платен трафик във фейсбук, който ползват повечето агенции, които държат челните позиции в класацията.

Трафикът в ПИК е сто процента автентичен и директен. Сайтът е сред малцината, които не дават нито лев за платени кликове във фейсбук.

Следвайте ПИК вече и в Телеграм

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена - будещи завист финансови постъпления за Раците, Водолеите жънат успехи напук на ретроградния Меркурий САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена - будещи завист финансови постъпления за Раците, Водолеите жънат успехи напук на ретроградния Меркурий
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК! Вижте как Киро и Асен се наливат с бира и кроят планове да забогатеят още през 2007 г. (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК! Вижте как Киро и Асен се наливат с бира и кроят планове да забогатеят още през 2007 г. (ВИДЕО)
ново
Днес: 42
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това