Над 500 практични рецепти ще откриете във „Вкусно с Ванга“ и „Кулинарна съкровищница“. Търсете ги на вестникарските павилиони на цена само 4 лв.
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Често си мислим, че е по-лесно да поровим в интернет и да си изберем рецепта за конкретно ястие. Но там ни заливат безброй предложения и дълго се чудим на кой от вариантите да се спрем, кои от тях са писани от любители и кои от професионалисти. Затова издателство „Милениум“ предлага промоционално две кулинарни книги, на които със сигурност можете да се доверите. Това са сборниците „Вкусно с Ванга“, който съдържа 88 рецепти, и „Кулинарна съкровищница. 420 рецепти от готвачка №1 Мия Серафимова“. Изключително полезните томчета се продават от днес на вестникарските павилиони в София, а от утре ще можете да ги намерите в цялата страна. Всяка от книгите е на цена само 4 лв. Изданията са прекрасен подарък за всяка дама, която обича да се грижи за семейството си, истински комплимент за себеуважващата се домакиня, който може да поднесен с повод и без повод.
Близките на Ванга разказват, че тя е обичала да готви и е умеела да поднася вкусни гозби. Във „Вкусно с Ванга“ авторката Катрин Милева е събрала многообразни рецепти за любимите ястия на пророчицата - за закуски, супи и чорби, ястия с месо и без месо, гарнитури, мезета, десерти, сладкиши и още много вкусотии. С този кулинарен сборник ще се потопите в атмосферата на кухнята на Ванга и ще се сдобиете с една изключителна книга, необходима във всеки дом. Бързо ще се уверите колко лесни и бързи за изпълнение са повечето рецепти. Няма да се затрудните и с набавянето на хранителните продукти – те се обичайни за българската трапеза. Читателите, които вече имат „Вкусно с Ванга“, са искрено изненадани, че тя се е превърнала в тяхната настолна готварска книга.
„Кулинарна съкровищница. 420 рецепти от готвачка №1 Мия Серафимова“ ще ви поднесе на тепсия опита на известната майсторка. Тя започва дългогодишната си кариера на кулинар в легендарните ресторанти „Балкан” и „Под липите”. Нейните умения бързо й спечелват репутацията на един от най-добрите готвачи у нас и я отвеждат до кухните на някои от най-престижните ресторанти във Франция и Гърция. Днес тя продължава да бъде сред авторитетните майстори, а опитът и познанията й в областта на европейската кухня й позволяват да създава богато и разнообразно меню, като същевременно запазва традиционния български привкус. Всяка от публикуваните рецепти е илюстрирана с цветна снимка на готовото блюдо, която ще ви даде идеи как да го поднесете най-естетично.
"Кулинарна съкровищница" е изключително практична. Тя ще ви даде насоки как да приготвите всичко за всеки повод: студена и вегетарианска кухня, риба и морски деликатеси, ястия с пилешко, свинско, телешко и кайма. Баници, пици, закуски, десерти, кексове, торти, сладка, мармалади и сладоледи са сред многобройните изкушаващи предложения.