Назначиха нов заместник на областния управител на Кюстендил

Политика

Назначиха нов заместник на областния управител на Кюстендил

23547
на 08.01.2024
Назначиха нов заместник на областния управител на Кюстендил
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Областният управител на Кюстендил Инж.Александър Пандурски е с нов заместник, от месеци постът беше вакантен, което създаваше трудности и натоварване на екипа на Областната администрация. Новият заместник е Мария Зарева, която е от квотата на "Продължаваме промяната" и беше в листата на ПП за местните избори през октомври. Досега е бил шеф на регионалиня клон на "Български пощи" в Кюстендил.

препоръчано

Мария Зарева е юрист по образование. Има магистърска степен по национална и международна сигурност, със специализация “Вътрешна сигурност" и професионална квалификация “Криминалистически експертизи". Работила е 13 години в системата на МВР.


Коментарите са, че след ротацията в кабинета през март Зарева може да стане и областен управител, ако ГЕРБ и ПП се разберат на нацоинално ниво. От месеци сегашният областен управител инж.Александър Пандурски работи без заместник.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК