НАЗРЯВА ПИКАНТНА ИНТРИГА: Водач на листа на ППДБ показа прелести в ГОРЕЩО ВИДЕО

Епицентър

НАЗРЯВА ПИКАНТНА ИНТРИГА: Водач на листа на ППДБ показа прелести в ГОРЕЩО ВИДЕО

206168
преди 4 часа
НАЗРЯВА ПИКАНТНА ИНТРИГА: Водач на листа на ППДБ показа прелести в ГОРЕЩО ВИДЕО
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Ваница Вецина, която е водач на листата на ППДБ за област Монтана, лъсна в провокативно ретро парче. 

препоръчано

Далеч преди да реши да влезе в политиката, червенокоската, която за известен период от време бе и областен управител на Монтана, е показала прелести в клип към парчето "Сексбомба" в изпълнение на Пламен Колев. 

В него Вецина е в ролята на изкусителна танцьорка. Нещо повече - показва завидни умения в близането на сладолед.

За палавото минало на кандидатката за депутатка съобщи фейсбук-страницата "Хер Флик". "Водачката на ППДБ от Монтана си пада палавница", отбелязаха нейните администратори. 

Изпълнителят на "Секс бомба" Пламен Кръстев, който също като Вецина е родом от Берковаци, почина през 2013 г. Парчето му бе хит в края на 90-те, тъй като е версия на хита "Sexbomb" на Том Джоунс. През последните си години Кръстев бе вокалист на предвожданата от политолога Евгений Дайнов група "Магистрати".

Засега няма информация дали изкусителните сцени с Ванина Вецина в "Секс бомба" са единственото й изяви като оскъдно облечена танцьорка, или има и други подобни в по-младите си години.

Вецина беше областен управител на Монтана в периода януари - август 2022 г. по време на правителството "Петков". Заповедта за назначаването й бе подписана лично от Кирил Петков.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците
ПИК TV x
КУЛТОВА ИСТОРИЯ! Борисов разказа какво му се е случило за първи път, докато чака в задръстването в София (ВИДЕО) КУЛТОВА ИСТОРИЯ! Борисов разказа какво му се е случило за първи път, докато чака в задръстването в София (ВИДЕО)
ново
Днес: 54
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК