Наивна баба даде 3900 лв. на баячки

Крими

Наивна баба даде 3900 лв. на баячки

5930
на 10.12.2021
Наивна баба даде 3900 лв. на баячки
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

81-годишна баба от Димитровград е била измамена от мними баячки, съобщиха от полицията.

препоръчано

На 8 декември е подаден сигнал от сина на потърпевшата, който заявил, че майка му била посетена в дома си на улица “Анри Барбюс“ от две жени, предлагащи разваляне на магии.

Възрастната жена била заблудена, като имотната вреда, която баячките й причинили е в размер на 3900 лева, които уж били омагьосани.

Измамничките ги завили в парцал и ги обаяли. След което си тръгнали, а в последствие възрастната жена разбрала, че е измамена.

Веднага са проведени издирвателни действия в района на жилището, но двете измамнички не са открити. Работата по образуваното досъдебно производство продължава.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за Гергьовден - успехите намигват на Телците, Стрелците пълнят джобовете САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за Гергьовден - успехите намигват на Телците, Стрелците пълнят джобовете
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Виктор Димчев начерта ТРИ ВАРИАНТА за правителство след изборите: ППДБ ще трябва да обясняват на избирателите си за коалициите с мафията (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! Виктор Димчев начерта ТРИ ВАРИАНТА за правителство след изборите: ППДБ ще трябва да обясняват на избирателите си за коалициите с мафията (ВИДЕО)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК