Вход
София
Времето в София 0 o C

Най-арогантните знаци в зодиака

Най-арогантните знаци в зодиака

на 28.10.2020
16048
0
Най-арогантните знаци в зодиака
Автор: ПИК
28.10.2020
0
16048

Голямото его най-често върви ръка за ръка с арогантно поведение, което пък буди силна антипатия в потърпевшите. Арогантните хора са склонни да се хвалят за щяло и нещяло, държат се така сякаш другите са им длъжни и като цяло се мислят за по-специални от останалите. Всеки човек може в даден момент да бъде провокиран и да реагира грубо и/или арогантно. Представителите на някои зодиакални знаци обаче са по-склонни от други да проявяват подобни характеристики. Две от тези зодии – Овен и Лъв принадлежат на Огнената стихия, а третата – Риби – на Водната стихия. Ето и повече за тяхната арогантност:

Най-важното правило за всеки знак от зодиака

Най-важното правило за всеки знак от зодиака

Зодиите винаги са оказвали определено влияние върху...

на 16.10.2019

Овен – най-големият грубиянин

Овенът е първият знак в зодиакалния цикъл. Управлява се от планетата Марс, която въплъщава сила, енергия и агресия. Неслучайно хората от този знак търсят лидерски позиции във всяко свое поприще в живота. Овните се чувстват най-добре, когато усещат, че имат силни позиции и че другите хора зависят от тях по някакъв начин. Ако дадете съвет на човек Овен, той по-скоро ще се заяде с вас, отколкото да оцени вашата загриженост. Овните смятат, че знаят всичко и се мислят за безпогрешни. Арогантното им поведение не ги безпокои особено, защото те не се притесняват от факта, че могат да си създадат повече врагове, отколкото приятели. Хората от този знак са безстрашни, но често са твърде груби и често това е причината да не постигнат максимума в живота, особено във взаимоотношенията.

Лъв – най-големият самохвалко

Представителите на този царствен знак попадат под властта на Слънцето. Те сякаш се раждат с голямо его и със склонност да се държат надуто. Някои Лъвове успяват сполучливо да крият и/или да контролират тези свои характеристики. Други обаче, изглеждат изпълнени с главозамайваща гордост, която ги кара да се смятат за най-красивите, най-умните и най-способните. Лъвовете са склонни да демонстрират своето превъзходство където и да отидат, а това поведение им създава много врагове. Лъв, който е достигнал някакво постижение в живота, веднага се променя. Жестовете му се променят, той започва да се държи като кралска особа, сменя своето жилище, кола, приятелски кръг. Наскоро забогателият или получил слава Лъв лесно забравя своите близки и дори роднини. Успелият Лъв обикновено е изпълнен с еуфория да говори само за себе си. Не е изключено той да започне да парадира с финансовите си възможности. Изобщо хората от този знак са склонни да се обсебват от личността си, пише Tialoto.bg

Риби – най-високомерните

Уж Рибите изглеждат скромни и смирени, но това е огромна заблуда. Всъщност те са изключително горделиви и се смятат за житейски гуру във всяка една област. Тези хора се мислят за изключително специални, дори без да притежават пари и/или власт. Подобно на представителите на Овен, Рибите също се смятат за най-способните и интелигентните. Много хора имат погрешното схващане, че Рибите са мили и наивни. Нищо подобно – те са убедени вътрешно, че превъзхождат целия свят и обикновено го показват чрез грешните си житейски избори. Например, човек от зодия Риби няма да се хване на каквато и да е работа, дори да има нужда от пари, защото ще смята, че повечето работни места са под неговото ниво. Рибите се смятат за изключително надарени и компетентни, и го проявяват в общуването си с хората. Те се държат снизходително и високомерно към по-невежите. Те някак гледат хората отвисоко – от горе надолу (дори и да не са с висок ръст).

Кои са най-добрите съветници в зодиака

Кои са най-добрите съветници в зодиака

Колко пъти сте изпадали в трудна ситуация и ви е трябвал...

на 06.06.2020

Сподели:
свързани новини
Ето кои са най-големите мързеливци на зодиака
Ето кои са най-големите мързеливци на зодиака
Всеки има моменти, в които иска да се скатае и да...
на 14.09.2020
Най-фалшивите приятели в зодиака
Най-фалшивите приятели в зодиака
За повечето от нас е трудно да разгадаем кои са фалшивите...
на 09.10.2020
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого имате доверие?
Общо гласували: 20235
архив

Мъж си купил пъзел. След като се трудил денонощно в продължение на две седмици, наредил пъзела.
- Виж какво направих! - похвалил се той на приятеля си.
- Страхотно! Колко време ти отне?
- Само две седмици.
- Това малко време ли е?
- Разбира се, че е малко. Виж, на кутията пише "от 2 до 4 години".

x
ПЪРВО В ПИК TV! Премиерът Борисов: Не искам да чувам за проблеми със заплащането на медиците от първа линия (ВИДЕО)
x
Проучване установи - колко време е нужно, за да се влюбите
x