Най-бруталният Черен петък днес - в книжарница "Милениум"! До 90% намаления на шедьоври

КУЛТУРА

Най-бруталният Черен петък днес - в книжарница "Милениум"! До 90% намаления на шедьоври

76246
на 27.11.2020
Най-бруталният Черен петък днес - в книжарница Милениум! До 90% намаления на шедьоври
Автор:   ПИК

Най-бруталният Черен петък за книги е днес в преснижната столична книжарница "Милениум" на ул. "Шишшан" 18 (зад опашката на Коня).

препоръчано

Тук отстъпката за качествени шедьоври достига до 90%. Разпродажбата тече и в събота и неделя.

Фантастични намаления до 90% очакват всички почитатели на качествената литература в столичната книжарница „Милениум“, на сайта на „Милениум“ www.milleniumbg.eu, както и във фейсбук профила на издателството, където е обособен специален електронен магазин.

От днес ще имате възможност да грабнете най-горещите заглавия от богатия каталог на „Милениум“ за без пари. В разпродажбата ще откриете литературни шедьоври на български и чуждестранни автори и хитови документални изследвания, които нямат аналог на пазара.

Стартовата цена на отстъпките е 3 лв. Сред някои от намалените заглавия са смразяващите трилъри от серията „Колекционерът“ от майсторката на трилъра Дот Хъчисън, биографични шедьоври като „Значи съм живял“от Павел Поппандов и „Брижит Макрон. Интимно“ от Маел Брюн, съвременни романи като „Чудото“ от Ема Донахю и „Химия“ от Уайки Уанг, всички книги от класическите поредици „Златни криминални разкази и романи“ и „Под знака на любовта“.

С огромни отстъпки можете да се сдобиете и с емблематични заглавия като поредицата „Билковата аптека“, в която се съдържат книги с рецепти от Димков, Дънов и Ванга, стиховете на Валери Петров и Недялко Йорданов, патриотичните шедьоври „Хайдути“, „101 мита от българската история“, „Българските паметници“, най-новият роман на народния представител Маноил Манев „Стига, рече Господ“ и други.

Не пропускайте да се запознаете и със специалните предложения на издателството, които включват безценни комплекти от луксозни и престижни заглавия - двата монументални тома „Хитлер и Сталин. Успоредни животописи“ от лорд Алън Бълок, двата тома от мащабния исторически труд на проф. Стивън Коткин – „Сталин. Пътят към властта“ и „Сталин. В очакване на Хитлер“, както и актуалните „Енциклопедия на тероризма“ от Иван Първанов и „ИДИЛ“ от специалиста по антитероризъм Малкълм Нанс, които също ще се предлагат с голяма отстъпка от коричната цена.

Сподели:
Бомба x
4 зодии, които не обичат да привличат внимание към себе си 4 зодии, които не обичат да привличат внимание към себе си
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов във Велинград: Милиони дълг завари кметът. Жена от тълпата: Вярваме ви! Корнелия да си ходи на Крушовица (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV: Борисов във Велинград: Милиони дълг завари кметът. Жена от тълпата: Вярваме ви! Корнелия да си ходи на Крушовица (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 129
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това