Най-бруталният Черен петък е...

ТОП 2

Най-бруталният Черен петък е...

36141
на 24.11.2021
Най-бруталният Черен петък е...
Автор:   ПИК

Сензационни отстъпки до 80% на литературни шедьоври предлага издателство „Милениум“ за Черния петък още от днес. Само до края на седмицата ще имате уникалната възможност да грабнете най-горещите заглавия от богатия каталог на „Милениум“ за без пари. В разпродажбата ще откриете бестселъри на български и чуждестранни автори, както и документални изследвания, които нямат аналог на пазара.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Можете да се възползвате от невероятните оферти в престижната столична книжарница„Милениум“ в София на ул. „Шишман“ 18 от 10 до 19 часа вечерта. Всички налични заглавия ще бъдат намалени с 20%, а голяма част от книгите ще имат отстъпки от 30, 40, 50 и даже 80%.

Не пропускайте своя шанс да грабнете на половин цена някои от най-представителните ни томове, с които да зарадвате близък човек за идващите празници.

До 28 ноември включително можете да се сдобиете с томовете от биографията на Сталин на Стивън Коткин за по 25 лв., с паралелния животопис на сър Алън Бълок за Хитлер и Сталин за по 20 лв., с книги като „Речите, които промениха света“, „Голям кулинарен речник“ на Александър Дюма, биографията „Распутин и залезът на Романови“, мемоарите на Димо Казасов или на Павел Поппандов с 30% отстъпка, с кулинарните библии „Литературен гастроном“ и „Звездна кухня“ с 40% отстъпка, с луксозните цветни издания „Великите книги, които никога няма да прочетете“ или „Великите филми, които никога няма да гледате“ – истински празник за библиофили и киномани на цена от 20 лв.! Масивните патриотични томове „Българките – портрети на 100 забележителни жени“, „Хайдути – българските войводи до края на 19. в.“ и „Българските паметници“ също ще се продават на символични цени.

С промоционални цени (само за по 5 лв.!!!) ще са всички книги от поредицата „Философия за всеки“, от 14 на 10 лв. ще са намалени книгите от поредицата „История на войните“ – включително и най-новите томове – „Реконкистата“ и „Войните на първите Асеневци“. Заглавията от най-новата ни поредица – „Личният живот на...“, в която вече бяха представени Краля Слънце Луи XIV, Сюлейман Великолепни, Фердинанд I Български, императрица Мария Терезия и английският крал Джеймс II, пък ще се продават на цена само от 12 лв. (вместо коричната 19,99 лв.!).

Разпродажбата „Черен петък“ ще се провежда и онлайн при покупка на книги през сайта ни millemiumbg.eu , а също така можете да поръчвате с намаление по-големи количества и на телефон 02 8794006.

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ГЕРБ отговори на ППДБ за Турски поток: Когато Асен Василев сложи 20 лева такса на мегаватчас за руския газ, този проект беше прекрасен! Сега е много лош (НА ЖИВО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ГЕРБ отговори на ППДБ за "Турски поток": Когато Асен Василев сложи 20 лева такса на мегаватчас за руския газ, този проект беше прекрасен! Сега е много лош (НА ЖИВО)
ново
Днес: 58
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК