Най-грозното куче в света се казва Квази Модо

Америка

Най-грозното куче в света се казва Квази Модо

36569
на 27.06.2015
Най-грозното куче в света се казва Квази Модо
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Гърбавият 10-годишен Квази Модо спечели първото място в състоялия се в Калифорния конкурс за най-грозното куче в света, съобщи Асошиейтед прес, цитиран от frognews.bg. Квази Модо е мелез между питбул и холандска овчарка. Той е оставен като малък в приют, откъдето го е взел ветеринар.

препоръчано

"Видът ми може да поразстрои някого. Виждал съм мъже да скочат на капака на колата си, за да избягат от мен, мислейки, че съм хиена или тасманийски дявол, но след като ме опознаят, ги спечелвам с ведрия си характер" - пише в биографията му за конкурса.
Първата награда се съпътства от чек за 1500 щатски долара.

Двата мелеза между китайско качулато куче и чихуахуа Суипи Рамбо и Фродо заеха съответно второто и третото място.

Наградата "Борбен дух" получи 8-годишната чихуахуа Прешъс. Тази награда се присъжда на куче и собственика му, преодолели големи трудности и служещи на обществото. Сляпата с едно око Прешъс е обучена да подушва признаци за ниска кръвна захар и да предупреждава собственика си при проблем.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК