Най-красивият кон в света прилича на изваян от злато. Определено трябва да го видиш!

Забавно

Най-красивият кон в света прилича на изваян от злато. Определено трябва да го видиш!

1130986
на 15.11.2016
Най-красивият кон в света прилича на изваян от злато. Определено трябва да го видиш!
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

 

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

 

Всички знаем, че конете са грациозни и величествени създания, които имат невероятна красота и често се отличават от останалите видове в животинското царство. Този кон е от една определена порода, която значително се откроява от останалите. Толкова много се откроява, че заслужава титлата „най-красив кон в света“. Този уникален жребец е от породата Ахал-текински, гордите собственици са от Турция, а представителите от неговата порода са 1250 общо в целия свят. Те са характерни със своята здравина и устойчивост, в Китай са известни като „коне от небето“, заради тяхната лъскава и копринена козина.

Това е доста подходящо име, защото блясъка на козината им ги прави все едно са изваяни от злато.  Експерти анализират козината им и установяват, че те имат по-различна структура на космите.  Разбира се няма как да е направена от истинско злато, но това не пречи тази порода коне да получат титлата „най-красиви в света“. Ще се съгласиш, нали?

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите
ПИК TV x
Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО) Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО)
ново
Днес: 122
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК