Най-малкият гений в "Мастър Шеф" започна работа

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Най-малкият гений в "Мастър Шеф" започна работа

13500
на 01.04.2021
Най-малкият гений в Мастър Шеф започна работа
Автор:   ПИК

Най-малкият участник в "Мастър Шеф" Александър Александров започва работа. Снощи 18-годишният ученик отпадна от кулинарното предавена и напусна екранната кухня със сълзи в очите.

препоръчано

"Мастър Шеф" беше един много добър урок за мен. Видях действително на какво ниво съм. В домашни условия няма как да разбереш, защото всеки близък ще ти каже: "Това е невероятно, по-вкусно нещо не съм ял". Емоцията беше несравнима. Това няма другаде къде да го изпиташ. Запознах се с невероятни хора, надявам се вбъдеще да поддържаме контакт", призна Александър в "Преди обед".

Той добави, че е приел поканата за работа от столичен ресторант и се надява там не само да бъде полезен със своите умения, но и да надгради знанията си в кулинарията.

свързани новини

Александър учи графичен дизайн. Майка му не била съгласна да запише ТОХ и да стане професионален готвач. В хода на "Мастър Шеф" Силвена Роу нарече ученика "малък гений". 

Сподели:
Бомба x
СЛАДКО ОТМЪЩЕНИЕ! Няколко начина да го накараш да съжалява, че вече не сте заедно СЛАДКО ОТМЪЩЕНИЕ! Няколко начина да го накараш да съжалява, че вече не сте заедно
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Бареков скочи на Манолова: Защо излъгахте и ми скрихте сигналите за корупция, които бяха първи? Радев ви каза - остава ви една вечер (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Бареков скочи на Манолова: Защо излъгахте и ми скрихте сигналите за корупция, които бяха първи? Радев ви каза - остава ви една вечер (ВИДЕО)
ново
Днес: 53
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това