Най-малко седем ранени при взрив на резервоар за суров нефт в Тексас

Америка

Най-малко седем ранени при взрив на резервоар за суров нефт в Тексас

6069
на 06.12.2020
Най-малко седем ранени при взрив на резервоар за суров нефт в Тексас
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Най-малко седем служители са ранени при експлозия на резервоар за съхранение на суров нефт в завода на Magellan Midstream Partners в Корпус Кристи, Тексас, съобщава ТАСС с позоваване на „Асошиейтед прес“, посочва „Дарик”.

препоръчано

Според данните състоянието на четирима от пострадалите се оценява като критично.

Пожарът е напълно потушен. В резултат на инцидента не са открити значителни материални щети или замърсяване на въздуха, каза заместник-началникът на местната пожарна служба.

Според говорителя на компанията Марк Калхун, пожар е избухнал в събота сутринта близо до резервоара за съхранение на суров нефт, който се почиства и инспектира от работници.

"Що се отнася до причината, ние все още не знаем какво се е случило и какво е причинило пожара", казва Калхун.

 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за днешния Петковден: Овните и Раците да пътуват по служба, Лъвът да се зарадва със секс и шампанско САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за днешния Петковден: Овните и Раците да пътуват по служба, Лъвът да се зарадва със секс и шампанско
ПИК TV x
Виктор Димчев пред ПИК TV: Намираме се в тежък махмурлук след революционното пиянство, което ни донесе Промяната (ВИДЕО) Виктор Димчев пред ПИК TV: Намираме се в тежък махмурлук след революционното пиянство, което ни донесе "Промяната" (ВИДЕО)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК