Най-малко 13 души са убити от мълнии в Перу

Америка

Най-малко 13 души са убити от мълнии в Перу

6604
на 30.01.2020
 Най-малко 13 души са убити от мълнии в Перу
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

В Перу най-малко 13 души са загинали, след като са били поразени от мълния само за четири дни, се съобщава от El comers

препоръчано

Това се е случило във високите провинции Канас, Канчис и Еспинар.

Според представители на Министерството на здравеопазването, безопасността на хората в региона, където този природен феномен се среща доста често, е „въпрос от жизненоважна необходимост“.

Националната метеорологична и хидрологична служба на Република Южна Америка призова жителите да вземат предпазни мерки по време на бури и гръмотевични бури: да не бъдат под дървета, близо до прозорци и врати, да изключват електрически уреди и мобилни телефони и да не използват чадъри.

Превод и редакция: ПИК

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 12
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК