Най-малко 31 правителствени военни загинаха при експлозия в Сирия

СВЕТЪТ ДНЕС

Най-малко 31 правителствени военни загинаха при експлозия в Сирия

8618
на 04.08.2019
Най-малко 31 правителствени военни загинаха при експлозия в Сирия
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Най-малко 31 сирийски правителствени военни и членове на съюзническите им паравоенни части са загинали при експлозия във военновъздушна база в Централна Сирия. Това съобщи Сирийският център за наблюдение на човешките права, цитиран от ДПА и БНР.

препоръчано

От организацията уточниха, че силната експлозия е била от боеприпаси и е станала във военновъздушната база в Шайрат, в провинция Хомс, като засега причината е неизвестна.

Официалната осведомителна агенция на Сирия САНА предаде, че при взрива има пострадали, но не уточни колко точно. Според САНА експлозията се дължи на „техническа грешка“ при превоз на остарели боеприпаси.

 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК