Най-опасните дни през февруари, в които трябва да сте много внимателни

ШАРЕН СВЯТ

Най-опасните дни през февруари, в които трябва да сте много внимателни

4378
на 20.01.2021
Най-опасните дни през февруари, в които трябва да сте много внимателни
Автор:   ПИК

Февруари вече чука на вратата, което означава, че това е идеалното време да планирате делата си през новия месец. За да направите това, трябва да знаете в кои дни ни очакват проблеми и на кои дати е по-добре да не планирате важни въпроси.

препоръчано

Най-мощните катализатори за проблеми в живота ни са чувства като завист, гняв и негодувание. Ако се научите да се справяте с всичко това, дори и най-неприятният ден ще бъде относително стабилен и спокоен.

Ето кои ще са най-опасните дни, в които трябва да внимавате:

3 февруари – Перигей на отрицателната луна

Първият неблагоприятен ден на февруари е перигейът на намаляващата луна във Везни. Перигей е много силен подход на Луната към Земята. В това няма нищо лошо, освен ако Луната в този момент не е отрицателна. За съжаление, на 3 февруари ще се случи точно това, тъй като намаляващата фаза не съвпада добре с енергията на Везните. Този ден ще бъде доста непредсказуем. Хората могат да лъжат много, а случващите се събития могат да ни донесат много проблеми и разочарование.

8 февруари – Слънцето съвпада с Меркурий

Връзката на Слънцето и Меркурий винаги е лоша. Този аспект генерира много негативна енергия. И двете небесни тела представляват стихията на Огъня, така че на този ден можете да очаквате много кавги, конфликти, неприятности в любовната сфера. Особено трудно ще бъде за тези, които са общителни и обичат да споделят емоциите си с другите. Астролозите настоятелно не препоръчват да правите това. На този ден е по-добре да сте в усамотение и да се опитате да не провокирате другите към негативизъм и кавги. Всяка схватка може да бъде началото на продължителен конфликт.

11 февруари – Венера съвпада с Юпитер

На този ден аспектът на Венера с Юпитер ще бъде актуален. Само по себе си това не е толкова лошо, но не трябва да забравяме, че Юпитер и Сатурн сега се движат почти синхронно, така че този аспект ще се усеща двойно повече, а Венера със Сатурн и Юпитер, меко казано, не си допадат. Тези две огромни планети имат тежка енергия, която блокира опитите на Венера да помогне на хората. На 11-и е препоръчително да не предприемате нови неща и да не се преуморявате.

13 февруари – Меркурий съвпада с Венера

Това е много лош ден. Много експерти смятат, че това ще бъде най-опасният ден на февруари отново заради съвпад, но вече на Меркурий и Венера – двете най-мощни планети, които вземат най-голямо участие в оформянето на събитията в живота на хората. Сближаването на тези две планети ще доведе до мощно освобождаване на отрицателна енергия в космоса, което ще засегне издръжливостта на хората и техния късмет във финансовата и любовната сфера. На този ден не трябва да ходите на дълги пътувания, да се срещате с нови хора и да правите финансови разходи.

27 февруари – Пълнолуние в Дева

На 27-ми пълнолунието ще настъпи под въздействието на тежките елементи на Земята. Това е много неблагоприятен ден, в който е по-добре да не разчитате на интуицията си. Луната в Дева в момента на своя енергиен пик произвежда много отрицателни вълни. Те замъгляват ума, правят хората твърде нервни и подозрителни. Положителните емоции и радост бързо се забравят, а кавгите, неприятните спомени и други негативи изплуват на повърхността.

Сподели:
Бомба x
6-те любими секс пози на мъжете 6-те любими секс пози на мъжете
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Бареков: Слави е част от мозъчния тръст на ДПС - зависи от Доган. Манолова след Костинброд беше подлога на ГЕРБ, Радев ще загуби изборите (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV: Бареков: Слави е част от мозъчния тръст на ДПС - зависи от Доган. Манолова след Костинброд беше подлога на ГЕРБ, Радев ще загуби изборите (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това