Наказаха и глобиха млад мъж заради дрога

Темида

Наказаха и глобиха млад мъж заради дрога

1926
на 15.09.2021
Наказаха и глобиха млад мъж заради дрога
Автор:   ПИК

По обвинителен акт на Окръжна прокуратура - Варна наказаха и глобиха с 5000 лева мъж за държане с цел разпространение на марихуана и амфетамин.

препоръчано

22-годишният А.Д., предаден на съд от Окръжна прокуратура - Варна за това, че без надлежно разрешително, държал с цел разпространение високорискови наркотични вещества (марихуана и амфетамин), бе осъден на 2 години „лишаване от свобода“ от Варненския окръжен съд. Изтърпяването на присъдата се отлага с четири години изпитателен срок. Осъденият ще заплати и глоба в размер на 5000 лева.

Мъжът призна всички факти и обстоятелства в обвинителния акт и заяви, че желае делото срещу него да се гледа при условията на съкратено съдебно следствие с цел получаване на наказание, намалено с една трета.

На 17 април 2019 г., мъжът бил забелязан от полицейски служители, изпълняващи своите служебни ангажименти в двора на учебно заведение във Варна. При извършената проверка, в А.Д. била намерена кутийка с марихуана.

В условията на неотложност било предприето претърсване в дома на обвиняемия и там били открити допълнителни количества от същото високорисково наркотично вещество и амфетамин. Общото количество иззета марихуана било 51,01 грама, а иззетият амфетамин бил с тегло 3,19 грама.

Младият варненец е известен на органите на реда и е вече осъждан за държане на наркотични вещества.

Сподели:
Бомба x
Ето ги най-искрените зодии, които общуват открито Ето ги най-искрените зодии, които общуват открито
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Георги Харизанов: Няма данни Кирил Петков да е завършил Харвардския университет, той и до днес е с двойно гражданство (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV! Георги Харизанов: Няма данни Кирил Петков да е завършил Харвардския университет, той и до днес е с двойно гражданство (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 15
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това