Наквасен украинец нацели бетонна ограда в Свети Влас

Крими

Наквасен украинец нацели бетонна ограда в Свети Влас

15274
на 12.06.2024
Наквасен украинец нацели бетонна ограда в Свети Влас
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Пиян украинец последва примера на плеймейтката Нора Недкова и се заби в бетонна стена в до паркинга на "Марина Диневи" в Свети Влас.

препоръчано

Той опитал да уцели входа с лекия си автомобил "Фолксваген Мултиплан", с украинска регистрация, но виждайки тройно зад волана, нацелил бетонната ограда.

Съобщението за самостоятелен пътен инцидент е получено във вторник около 05.05 ч. в Районно управление – Несебър. Полицаите установили шофьора - 64-годишен украински гражданин, продължително пребиваващ в Свети Влас. 

Същият бил във видимо неадекватно състояние и лъхал силно на алкохол. Извършена му е проба с техническо средство – дрегер, като апаратът отчел - 1,63 промила.

Водачът отказал да даде кръв за химичен анализ. Задържан е с полицейска заповед за срок до 24 часа, а автомобила е иззет. По случая е образувано бързо производство.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 39
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК