Вход
София
Времето в София 26 o C

Наливат почти половин милион лева в болницата в Козлодуй

Наливат почти половин милион лева в болницата в Козлодуй

на 08.07.2018
3986
1
Наливат почти половин милион лева в болницата в Козлодуй
Автор: ПИК
08.07.2018
1
3986

452 289,60 лева с ДДС са предвидени за ново медицинско оборудване за козлодуйската Многопрофилна болница за активно лечение „Св. Иван Рилски“. Дейностите са във връзка с изпълнението на проекта за модернизация на обществените здравни услуги в областите Долж и Враца, финансиран по програма INTERREG V-A Румъния – България 2014 – 2020.

Шофьорка прати в болница неправилно пресичащ пешеходец в Козлодуй

Шофьорка прати в болница неправилно пресичащ пешеходец в Козлодуй

Пешеходец бе ранен при пътен инцидент вчера в Козлодуй,...

на 06.01.2018

За избор на изпълнител за доставка на медицинското оборудване Община Козлодуй обяви обществена поръчка. Изпълнението й включва доставката, монтажа и въвеждането в експлоатация на медицинско оборудване, както и обучението на персонала за работа с новата техника, пише "Конкурент".

Най-голяма част от средствата – 132 687,60 лева – са предвидени за закупуване на ново родилно легло, ехограф, кувьоз за интензивна грижа, апарат за контролирана вентилация на новородени и три комплекта операционни инструменти за Акушеро-гинекологичното отделение на болницата.

Почти 100 000 лева ще задоволят нуждите на Хирургично отделение от нови две операционни маси с две стационарни и две мобилни операционни лампи, десет барабана за стерилизация, две аспирационни помпи и две колички за превръзки.

Ехограф, дефибрилатор, апарат за интензивна и неинтензивна вентилация и стрес тест система, за които са предвидени 92 190 лева, ще бъдат закупени за нуждите на Вътрешно отделение. За Отделението по анестезиология и интензивно лечение, за което са отделени 91 228,80 лева, ще се осигурят нов анестезиологичен апарат, респиратор и анестезиологичен модулен пациентен монитор.

Нов ултразвуков терапевтичен апарат ще е на разположение на специалистите в отделението по Физиотерапия, а в Неврологично отделение ще работят на нови два ехокардиографа.

Караянчева осигури на Босия линейка и лекар от Правителствена болница

Караянчева осигури на Босия линейка и лекар от Правителствена болница

По молба на председателя на Народното събрание Цвета...

на 06.07.2018

Включено е и гаранционното обслужване и поддръжката на медицинското оборудване, както и доставката на резервни части за него, като се посочва, че всички такси и разходи, свързани с тези дейности, са за сметка на изпълнителя. Оферти могат да се подават в срок до 15 август.

Сподели:
Напиши коментар »
(1)
1
доктори ще направят ли?
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кой е най-одобряваният от вас партиен лидер?
архив

-          Засрамена от разкритието, че се готви да прати дъщерите си в швейцарско училище вместо в британско, йоркската херцогиня решила да помогне с нещо на местното общинско училище. Зарадваният директор я помолил да съдийства на футболен мач.

-          Десет минути след началото на играта херцогинята забелязала, че едно от момчетата е съвсем само далеч от другите играчи. Тя го попитала дали е добре, но момчето само кимнало. След още десет минути херцогинята пак го попитала, но момчето настояло, че няма проблем.

-          - А защо стоиш съвсем сам? Защо не се включваш в играта?

-          - Защото съм вратар! - изсумтяло момчето.

няма нови новини
Днес: 295
hot
най-четени новини в момента
сега
2194
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ПЪРВО В ПИК! Борисов с горещи думи за Орбан: До него сме! (ВИДЕО)
x
10 неща, с които родителите съсипват брака ви
x