Намери ли "Левски" заместник на Веско Минев? Важен отговор

Футбол

Намери ли "Левски" заместник на Веско Минев? Важен отговор

26126
на 23.11.2016
Намери ли Левски заместник на Веско Минев? Важен отговор
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Усилената работа по селекцията в "Левски" стана причина за "Герена" да се спрягат много имена на чуждестранни футболисти. Спортно-техническият щаб на "сините" на първо място търси играчи за атаката, но е наложително и намирането на краен бранител, който да може да конкурира Веселин Минев и Сашо Александров. Първото име, което се завъртя като опция пред клуба, е на словенския национал Андраж Струна. Защитникът, който е свободен агент от началото на сезона и би излязъл без пари на "Левски", заявява, че на този етап има доста предложения, които обмисля.

препоръчано

"Знам какъв клуб е "Левски", колко голям е за България. Сега имам оферти, които идват от много места и все още не съм взел решение къде да продължа кариерата си. Всичко е отворена опция за мен – получавам оферти и знам за интереса на редица клубове към мен, но не съм чул нищо за оферта от "Левски". Предложенията идват от различни отбори, трябва да обмисля всички преди да взема решение. Не съм отказал на никой клуб, но и не бързам да решавам“, коментира пред "7 Дни Футбол" Струна, който има 24 мача и 1 гол за националния отбор на Словения.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последната неделя на септември: Везните да не си губят времето с излишни срещи, Скорпионът да не атакува чужди територии САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последната неделя на септември: Везните да не си губят времето с излишни срещи, Скорпионът да не атакува чужди територии
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 50
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК