Намушканата медицинска сестра е в интензивното, направена й е операция

Крими

Намушканата медицинска сестра е в интензивното, направена й е операция

23264
на 06.03.2023
Намушканата медицинска сестра е в интензивното, направена й е операция
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Медицинската сестра, наранена с нож, е настанена в Интензивното отделение на Клиниката по хирургия на УМБАЛ "Царица Йоанна – ИСУЛ“, съобщиха от болничното заведение. В ранния следоперативен период е спокойна, в стабилно състояние.

препоръчано

Жената е била транспортирана от екип на ЦСМП в следобедните часове (около 15:30) с анамнеза за получени прободни наранявания. При прегледа в Спешно отделение лекарите установават 3 прободни наранявания в областта на дясна гръдна половина, едно "защитно" нараняване в дясната ръка и едно в областта на дясно коляно. При дигиталната ревизия е установено, че нараняванията не проникват в гръдната и коремната кухина. От нараняването в областта на дясна млечна жлеза обаче е имало обилно кървене, което е наложило извършване на временна хемостаза, след което жената е въведена в операционната. Там е извършена ревизия на раните и дефинитивна хемостаза, като се установява кървене от артериален съд в паренхима на млечната жлеза.

Утре  в 9:00 часа пред служебния вход на УМБАЛ "Царица Йоанна – ИСУЛ“ лекарите ще дадат информация за актуалното състояние на медицинската сестра, която беше приета по спешност в УМБАЛ "Царица Йоанна – ИСУЛ“ с пет прободни рани.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 94
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК