Нападнаха сръбски национал с ножове и камъни

Футбол

Нападнаха сръбски национал с ножове и камъни

7438
на 05.07.2020
Нападнаха сръбски национал с ножове и камъни
Автор:   ПИК

Сръбският футболист Душко Тошич е нападнат с ножове и камъни в центъра на Белград рано тази сутрин.

препоръчано

Бившият национал въртял кросове в парка Калемегдан заедно с кондиционния треньор към Сръбския футболен съюз Андрея Милутинович. С тях имало още няколко играчи. Те били атакувани от група младежи, които опитали да им отмъкнат пари и скъпоценности.

„Да кажа какво се случи, за да няма спекулации. Аз и още няколко футболисти, от които трима чужденци, бяхме атакувани с ножове и елктрошокове. Полицията се намеси бързо и арестува хулиганите. За съжаление сериозно пострада жена, която минаваше покрай нас“, написа в „Инстаграм“ Тошич.

Защитникът е футболист на китайския "Гуанджоу", в който играе от 2018 г. В същата година беше последният му мач за Сърбия. Защитникът е в Белград, където го завари пандемията от коронавирус.

Сподели:
Бомба x
ИЗСЛЕДВАНЕ: Сексът с космати жени е неповторим ИЗСЛЕДВАНЕ: Сексът с космати жени е неповторим
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов и кабинета подпомагат общините с 3.7 милиона лева: Действаме максимално бързо за справяне с щетите от наводненията (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV: Борисов и кабинета подпомагат общините с 3.7 милиона лева: Действаме максимално бързо за справяне с щетите от наводненията (ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това