НАПРЕЖЕНИЕТО РАСТЕ! Вижте смразяващите отношения между Пеевски и Чакъров (СНИМКИ/ВИДЕО)

ТЕМА

НАПРЕЖЕНИЕТО РАСТЕ! Вижте смразяващите отношения между Пеевски и Чакъров (СНИМКИ/ВИДЕО)

525144
на 10.07.2024
НАПРЕЖЕНИЕТО РАСТЕ! Вижте смразяващите отношения между Пеевски и Чакъров (СНИМКИ/ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Огромното напрежение и разцепление в редиците на ДПС е видно и от поведението на двамата съпредседатели на парламентарната група на партията в пленарна зала.

препоръчано

Делян Пеевски и Джевдет Чакъров седнаха днес на първия ред в парламента, от двете стани на депутатката Искра Михайлова. Тя обаче закъсня за началото на днешното пленарно заседание и на Пеевски и Чакъров им се наложи да си хвърлят по няколко бегли погледа.

Камерите уловиха смразяващото отношение между двамата. В един момент изглеждаше така, че Чакъров казва нещо на Пеевски, но така и не получава отговор. Секунди по-късно мястото си зае и Искра Михайлова.

Припомняме, че в понеделник, когато Делян Пеевски събра в столичния хотел "Маринела" областните ръководители на ДПС, той обяви, че е поканил на срещата и Джевдет Чакъров. Той обаче не само не присъствал, но и звънял на областни ръководители, за да ги натиска да не ходят. "Не му прави чест", каза Пеевски по адрес на Чакъров.

Раздорът в партията продължи и вчера, когато Пеевски, като председател на парламентарната група на ДПС, събра депутатите на заседание. Част от народните представители, начело с Чакъров обаче, не се отзоваха.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 юли - Близнаците да очакват повишение на заплатата, успехът няма да изостави Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 юли - Близнаците да очакват повишение на заплатата, успехът няма да изостави Скорпионите
ПИК TV x
Виктор Димчев със сензационен сценарий пред ПИК TV: Радев ще ни тласка от избори в избори до края на мандата си, когато ще ни се представи като спасителя (ВИДЕО) Виктор Димчев със сензационен сценарий пред ПИК TV: Радев ще ни тласка от избори в избори до края на мандата си, когато ще ни се представи като спасителя (ВИДЕО)
ново
Днес: 114
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК