Напрежение в ГЕРБ, че лансират Даниел Вълчев за президент пред Борисов

ЧАС ПИК

Напрежение в ГЕРБ, че лансират Даниел Вълчев за президент пред Борисов

214402
на 14.09.2021
Напрежение в ГЕРБ, че лансират Даниел Вълчев за президент пред Борисов
Автор:   ПИК

За напрежение в редиците на ГЕРБ заради слух, че деканът на Юридическия факултет проф. Даниел Вълчев е една от обсъжданите за президент кандидатури, научи ПИК. В партията на Бойко Борисов се коментира усилено, че около името му има сериозни совалки, но все още не е ясно откъде би могла да дойде подобна номинация, защото е ясно, че няма как да е вътрешнопартийна. Причината е, че Даниел Вълчев беше част от кабинета на Тройната коалиция на БСП, ДПС и НДСВ като образователен министър и няма нищо общо с ГЕРБ.

препоръчано

Въпреки това медията ни научи, че името му е било сред фигурите, мерени във вътрешно партийни сондажи за рейтинг срещу Румен Радев заедно с Петър Стоянов, самия Борисов и Венцислав Мутафчийски.

Дори само обсъждането на евентуална кандидатура на Вълчев обаче се приема с напрежение в партията, защото той от години, а и особено ярко в последните месеци, се изявява като отявлен критик на ГЕРБ и Бойко Борисов.

Ето част от изказаните от него мнения по темата публично пред медиите:

Сподели:
Бомба x
Страда ли котката от липсата на стопаните си? Страда ли котката от липсата на стопаните си?
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Георги Харизанов: Няма данни Кирил Петков да е завършил Харвардския университет, той и до днес е с двойно гражданство (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV! Георги Харизанов: Няма данни Кирил Петков да е завършил Харвардския университет, той и до днес е с двойно гражданство (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 20
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това