НАПРЕЖЕНИЕ В НС! Гроздан Караджов с потресаващи разкрития какъв пореден хаос забъркали Киро и компания

Акценти

НАПРЕЖЕНИЕ В НС! Гроздан Караджов с потресаващи разкрития какъв пореден хаос забъркали Киро и компания

102650
на 14.09.2023
НАПРЕЖЕНИЕ В НС! Гроздан Караджов с потресаващи разкрития какъв пореден хаос забъркали Киро и компания
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Депутатът от "Има такъв народ" Гроздан Караджов прочете остра декларация срещу правителството на ППДБ. По думите му властта е забъркала нов хаос в сектор "Пътища"

препоръчано

"Както е казал един умен човек, “Лицемерието не е труден занаят, там всеки негодник е специалист“. Това се вижда най-добре в областта на пътищата и регионалното развитие. Преди година тази партия яростно громеше фирмите, които строяха пътища. Днес хора на същата партия в АПИ и МРРБ, охотно дават пари на същите тези фирми и то не каква да е, а на двойна цена“, прочете той от трибуната.

И даде пример с ремонта на пътя от Старо Оряхово до Гюловца (Дюлински проход), където вместо 34 млн. лв., ще се плаща двойно.

В управлението на "Промяната“ ще се борим с корупцията, но само на думи. Не само горивата поскъпнаха. Поскъпната и останалите неща, които са под управлението на "Промяната“, продължи бившият регионален министър.

По думите на Гроздан Караджов, от "Промяната“ са сътворили голям хаос с пътното поддържане и текущ ремонт. Там пък засегнатите фирми обжалвали в съда и пред КЗК. И докато текат делата и жалбите, от АПИ възложили поддържането на други фирми, като по този начин е нарушен грубо законът.

Караджов атакува и лично Кирил Петков като заяви от трибуната, че било въведено изискване, фирмите да имат 70 млн. лв. оборот от ремонти на магистрали. На това изискване отговаряли само седем или осем фирми, които бяха наречени от Караджов, "бебета, които сучат от скута на Кирил Петков“.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 17 май - възможни финансови загуби за Телците, непредвидени трудности за Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 17 май - възможни финансови загуби за Телците, непредвидени трудности за Стрелците
ПИК TV x
ПИК TV! Бившият главсек на МВР Петър Тодоров с горещ коментар за трагедията с кола на НСО: Дружките на Кирил Петков на задната седалка не трябва да са обичайна практика (ВИДЕО) ПИК TV! Бившият главсек на МВР Петър Тодоров с горещ коментар за трагедията с кола на НСО: Дружките на Кирил Петков на задната седалка не трябва да са обичайна практика (ВИДЕО)
ново
Днес: 74
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК