Вход
София
Времето в София 11 o C

НАПРЕЖЕНИЕ: Дъщерята на Стоянка Мутафова обяви война на Марта Вачкова

НАПРЕЖЕНИЕ: Дъщерята на Стоянка Мутафова обяви война на Марта Вачкова

на 25.09.2020
16093
0
НАПРЕЖЕНИЕ: Дъщерята на Стоянка Мутафова обяви война на Марта Вачкова
Автор: ПИК
25.09.2020
0
16093

Напрежение заради шарж на Стоянка Мутафова се заформя между дъщеря й Мария Грубешлиева и актрисата Марта Вачкова. Сестра Жекова от "Откраднат живот" се оказа въвлечана в артистичната разправия между Муки и авторката на книгата "Стоянка Мутафова - смях и сълзи" Милена Нейова, жена на дългогодишния шеф на Сатиричния театър Рашко Младенов.

На нейната корица Стоянка е нарисувана от дъщерята на Марта - Рада Миладинова. "Кой разреши на Рада да нарисува Стоянка Мутафова като прасе на корица на книга? И защо няма отговорни за тази гавра с майка ми", бясна е Муки.

Според нея авторката е публикувала книгата за майка й, без да има разрешение за това. "Тези хора вече са на съд. Не знам защо е толкова трудно да се разберем с тях по човешки. Опитахме, но те вече дори не си вдигат телефоните. Ще започна най-напред с корицата. Беше редно тя да се обсъди със Стоянка. Никой не я попита харесва ли я или не. Когато майка ми се видя на книгата, попита: "Това аз ли съм, бе?", и я захвърли разочаровано. За жалост, малко след това си отиде, но няма да простя на никой, който обругава по някакъв начин паметта й. Тези хора нито имат договор, нито са й платили приживе. Говориха с майка ми, без да й казват, че ще използват разговорите в книга. Стоянка се съгласи само заради Рашко Младенов, който сега живее с авторката Милена Нейова", обяснява Муки пред столичен ежедневник.

Скандалът между Муки и Вачкова не е само за корицата на злополучната книга. Дъшерята на Стоянка не може да преглътне и факта, че Вачкова нарече "кал" книгата, която самата Муки написа за майка си - "Добър вечер, столетие мое".

След излизането на биографията, Вачкова нарече глава от книгата на Муки - "кал по паметта на нейния баща". Причината за това е разказана случка за починало момиче в леглото на бащата на Марта - актьорът Григор Вачков.

"Като това се случва, именно майка ми първа е защитила Григор. Единствена от всички актьори негови колеги. Тя разказва: "Момичето умира в стаята на Вачков през нощта. И той се чуди какво да прави, не знае как да постъпи, кого да вика. Накрая се осмелил да каже на колега и онзи се обадил долу, и като тръгна един слух: "Убиец!". Че защо Гришата да е убиец? Той не е знаел човекът, че момичето е с болно сърце. Вина няма тук", цитира майка си Муки.

9 месеца без Стоянка Мутафова - ето къде ще е панихидата й...

9 месеца без Стоянка Мутафова - ето къде ще е панихидата й...

На 6 септември, неделя, се невършват 9 месеца без...

на 05.09.2020

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате при избори днес?
Общо гласували: 34636
архив

Най-добрата диета - ядеш каквото ти се яде, когато си поискаш и колкото си искаш. Вярно, не се отслабва, но затова пък ти е приятно да я спазваш.

x
Борисов: Трябва да насочим вниманието си към възрастните и болните! Агресията на противниците ни плаши хората и показва истинските им лица (ВИДЕО)
x
ЗАПЛАХАТА COVID-19: Тези 5 характеристики правят коронавируса опасен
x