Напрежение на Самотраки - опашки, скандали и кавги, а билети за ферибота няма

Балкани

Напрежение на Самотраки - опашки, скандали и кавги, а билети за ферибота няма

9493
на 15.08.2019
Напрежение на Самотраки - опашки, скандали и кавги, а билети за ферибота няма
Автор:   ПИК

Напрежението сред блокираните туристи на остров Самотраки доведе до скандали, викове и разправии, а причина за искрите стана лошата организация по извозването на хората.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

Тези, които не успяха да се върнат в континенталната част на Гърция, прекараха нощта в очакване на ферибот, който да ги извози, предаде Нова телевизия.

Снощи БНТ съобщи за множество сигнали от наши сънародници, които не са успели да си вземат билети за корабите за Александруполис, тъй като вече са били разпродадени. Нещо повече - не са се записвали и имена в списъка на чакащите.

След няколкодневна блокада в сряда бяха изпратени лодки и ферибот. Наши сънародници разказаха, че са принудени да се редят на дълги опашки, за да се запишат за качване в лодките. Бяха извозени автомобилите им, но хора не бяха допуснати с аргумента, че фериботът не е оборудван със спасителни лодки и не може да превозва пасажери. Извозването на туристите продължава и днес.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 12
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК