Вход
София
Времето в София 9 o C

НАПРЕЖЕНИЕ! Полицаите готвят протест в София за старта на европредседателството

НАПРЕЖЕНИЕ! Полицаите готвят протест в София за старта на европредседателството

на 09.01.2018
25192
35
НАПРЕЖЕНИЕ! Полицаите готвят протест в София за старта на европредседателството
Автор: ПИК
09.01.2018
35
25192

Синдикална федерация на служителите в МВР продължава своите протестни действия с исканията за увеличение на 15% на основните възнаграждения на работещите в МВР, обвързване на заплатите със социалноизмерим показател и нов Закон за МВР.

Интересен обаче денят, който униформените са избрали, за да залеят столичните улици и да изкажат своите искания. Те ще протестират навръх откриването на европредседателството - 11 януари. Тогава ще бъде официалната церемония за откриването на българското председателство на Съвет на ЕС на което ще присъстват лидери от държавите членки и страната ни ще бъде във фокуса на цяла Европа. 

Синдикатът планира две групи от членове да протестират и отправят послания към делегациите, пристигащи за официалното откриване на Българското председателство на Съвета на ЕС.

В часовия диапазон 16.30 – 17.00 часа, протестиращите служители в МВР ще „посрещат“ делегациите с винили на кръстовището на бул. „Брюксел“ и бул. „Цариградско шосе“ и на кръстовището на Орлов мост. Протестните действия ще продължат в 18.15 часа в района на Народния театър „Иван Вазов“.

Следващата дата, на която ще протестират членовете на СФСМВР е 25 януари 2018 г., когато ще се поведе и срещата на министрите на вътрешните работи от ЕС в България. Протестът ще започне в 11.00 часа в района на НДК.

Успоредно с това, СФСМВР продължава своята кампания с билбордове, съдържащи послания към пристигащите делегации.

Сподели:
Напиши коментар »
(35)
1
И организацията, и финансирането ли са от "Позитано, ако вземем предвид синдикалните им ръководства"?
2
Информацията за покушението за Христов достигна до медиите по два канала: единият тръгва от ГЕРБ и МВР, а другият – от справки за Христов в Търговския регистър, стари публикации и неофициални източници. Първият „поток“ се вля в медиите на Пеевски, а вторият – в останалите, които все повече оредяват. Получи се следният резултат: Пеевските медии го описаха като нещо между Васил Левски, братята Евлоги и Христо Георгиеви, Баба Тонка и Майка Тереза. Другите съобщиха за сикаджийското му минало, връзките с ГЕРБ, Цветанов и Борисов, лесно спечелените обществени поръчки, завъртените милиони през 90-те, дошли неясно откъде. Както се казва: типичен представител на родения в прехода успял човек. За всеки случай никой от ръководството на управляващата партия не коментира показния разстрел посред бял ден в София. Има си причина - поне 15 видни гербаджии са свързани с Христов чрез общи фирми. Точно тук е заровено кучето. Съмненията около бизнеса на Христов обаче няма да избледнеят така бързо, както им се иска на управляващите. Ще се наложи Борисов, Цветан Цветанов, Цецка Цачева, Йорданка Фандъкова (скромната и неподкупната бивша учителка…), Красимир Велчев или някой друг да проговори и да обясни как така партийните велможи са правили бизнес точно с убития. На случаен принцип ли е ставало или по разпореждане и по квоти. Ще трябва да обяснят дали същата схема важи и за останалата част от България. Не че не знаем, де… Ще се изровят и връзките на Христов с Делян Пеевски, например, както и финансирането на предизборни кампании на ГЕРБ. Хората ще питат също дали трябва да си близък с босовете в ГЕРБ, за да ти върви бизнеса. А схемата е като за първолаци. Отрудените висши дейци на партията-ръководителка имат големи разходи и затова заслужават прилични допълнителни доходи. Затова те регистрират съвместни фирми с Христов, да речем. И той, вместо да се шляе в парламента, където е трябвало да влезе през 2013 г., е останал в бизнеса да ръководи по-важни неща. По-важните „неща“ са печеленето на обществени поръчки в най-различни области. Щом се изпълни поредната поръчка, съответно се реализира и печалба. Тази печалба съвсем законно отива в джоба на съответния партиен съдружник във фирмата. По този перфектен начин главатарят на ГЕРБ Борисов е решил много важен въпрос: подчинените му гугутки са с пълни гушки, целуват ръка и го бранят като преторианци от всякакви критики и нападки. Моделът работи, възпяван ката ден от медийния свинарник на Пеевски. Кой тогава поръча Петър Христов? Надбягването в търсене на този отговор разкри окончателно кой е на яслата и коя медия е на къса каишка.
3
Защо всички червени дебили, които приватизираха (окрадоха) с РМeдета предприятията ни, ги застига една и съща участ, в тая държава. Импексовата миризлива курабия е приватизирала (откраднала), три външно търговски дружества за много милиони, затова ли искаха да и сложат охрана, и тя е поръчана.!
4
Полицаи ? На тия селски чобани ли казвате полицаи ? Съкращения с 50 % и да останат тия на които им се работи като полицаи с по големи заплати разбира се...
5
https://www.youtube.com/watch?v=bP_xPhDDHLg
6
БОЙ ОТВСЯКЪДЕ ПО БАНКЯНСКАТА КУХА ТИКВА!
7
А ние трябва ли да протестираме че половината от тях вземат и пенсия и заплата а реално резултати от тяхната работа няма? Всичко това от нашите данъци.И полиция и пожарна половината персонал е пенсионери и млад човек не може да започне работа в системата освен в София.
8
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
9
ПРЪВО БАЦО ША ГУ НАСЕРЕ ВЕРНАТА МУ ПАЛИЦЯ....ПОСЛИ ША ГУ ИБЕ ЦРУ.....И НАКРАЯ ДЕДО УНКЕР ША ВИКА ТОЯ МУ БИЛ СИН МА УТ ЦАЧКА !...СМЕСЕНИ БРАКОВЕ НАЧИ !.....ЧАКАИТЕ НАИ ГУУЛЕМИО ТААШАК ОКУЛО НДК !.....ВЕСЕЛИ ПРАЗНИКИ !......ПРЕД СЕДНАЛА ТИКВА У ЗОФИЯ....МРААЧНА ТРАГИКУМЕДИЯ !....
10
Ако Христов беше свързан БСП,цяла сутрин ББ и Цв.Цв. щяха да обикалят телевизиите,а сега са се скрили в миши дупки.
11
ПУ ВРЕМЕ НА ПРЕДСЕДАТЕЛСВОТО БАЦО ШЕИ БУДЕ УСПЕШНО СФАЛЕН !.....
12
ЧЕ ТОЙ 100 % Е БСП-АР. КОЙ МОЖЕШЕ ПО-РАНО ДА ПРИВАТИЗИРА ПРЕДПРИЯТИЯ. ТОВА ЧЕ ПО-КЪСНО Е РЕШИЛ ДА СЕ БОЯДИСА В ДРУГ ЦВЯТ Е ДРУГ ПРОБЛЕМ - ВИЖТЕ КАКА КУРИ.
13
Некадърниците и калинките от МВР да ходят да копат картофи.
14
Юнкер чиновника на европейска хранилка , веднага ще почне да хвърля чували пари от вертолети !
15
Полицаите да се заемат с разкриването на убийствата, които стават в България, а не постоянно да хленчат за увеличение на заплатите. Също така тяхно задължение е да предотвратяват битовите престъпление. Има селища в България в които не можеш да видиш полицай на улицата. На когото не му харесва работата и заплатата да напусне и да си намери друга работа.
17
А останалите против ГРОП мафията
18
ГЕРБ източвала държавата чрез Петър Христов. Осемте заговора
19
от взривяването на църкви през убийствата на интелигенцията в лагерите на смъртта, червените комунисти и техните пребоядисани социалисти са готови и на показни разстрели на бизнесмени и на подстрекаване към протести само и само да очернят България и да свалят Борисов за което са бурно аплодирани и подпомагани от "автентично десни", еколози и останалата бездарна опозиция извън парламента
20
Да ги последват и безработните и пенсионерите. С плакати какви са пенсиите и заплатите в БГ
21
Честито на Печелившите !!!!! – очаквайте трета част.
22
МЛАДИ МОМКО ДНЕС НЕ СИ СИ ПИЛ ХАПЧЕТАТА
23
тия които не можаха да влезнат по легалния начин във властта сега се опитват да влезнат през "задния двор"
24
Полицаите са най добре в момента и протестират!!! Високи осигуровки, сравнително високи заплати, почивки и мед. обслужване! А обикновните работещи, като са зле защо не изляват по улиците@
25
Ако ПИК ни помогне. Оставете ги полицаите. Бюджета е гласуван, повече пари няма да им дадат. Останалата част от българите можем да обещаем на г-н Борисов , че 20-23 февруари т.г. няма да приличат на 20-23 февруари 2013 г. ако не увеличи минималните пенсии на 300 лева, средната заплата на 1540 лева, да намали тока на 0.02 лв. за квтч., и водата на 0.80 лв. за м. куб. Без последните две, останалото е обещано от сега управляващите. В замяна на това правителството ще изкара пълния си мандат. Нека колектива на ПИК да поразмисли върху тази идея. Да разговарят с г-н Борисов, знаем, че са биз-бизе с него.
26
За комунягите важи формулата: КОЛКОТО ПО-ЗЛЕ ЗА БЪЛГАРИЯ - ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ ЗА БИЕСИЕПИЕТУ.За Партията която не се посвени да взриви през 1925 църквата Света Неделя, както и да организа другарските съдилища не представлява никаква трудност да си накупи за жълти стотинки форумни клальори и "протестиращи милиционери". Виждайки що за пасмина са комунделите, даже руснаците през 1993г. със закон забраниха тяхната КПСС , защото проумяха къде са корените на злото и корупцията и рахатясаха .
27
Прави са - не виждате ли ,че почти изчезнаха престъпленията - за добре свършената работа си трябва награда!
28
Къде са Борисов, Цветанов, Фандъкова, Цецка Цачева и т.н. и т.н=?
29
Комунягите са готови на всичко само да са на власт и много ама много да крадат.Миризливите червени тролчета от сутрин до вечер искат метежи и сваляне на законно избраното правителство.Кого ще предложите?Искате да върнете на власт червените капиталисти начело с крадливата госпожа ЛЪЖА.Полицията трябва да се изчисти от метежници,които не са се доказали като професионалисти.Без това са доста за една малка страна!
30
Комунягите са готови на всичко само да са на власт и много ама много да крадат.Миризливите червени тролчета от сутрин до вечер искат метежи и сваляне на законно избраното правителство.Кого ще предложите?Искате да върнете на власт червените капиталисти начело с крадливата госпожа ЛЪЖА.Полицията трябва да се изчисти от метежници,които не са се доказали като професионалисти.Без това са доста за една малка страна!
31
До ПЕЕЕЕЕРАСИТЕ, в които кратуни са само комунистите.Алоооооу, погледнете, че "дясната" партия на ТИКВАТА е тъпкана с "бивши" червени мутрииии, бе ГЪ3OBE.
32
Комунистическия профсъюз на милиционерите пак искат нещо но и те незнаят какво.Тъпи комунисти крадливи убиици.
33
75% от ръководителите на "дясната" ГЕРБ са бивши комунисти - начело с лидера си, в наследницата на БКП - БСП са само 50%! Историята се повтаря като фарс. Флагманът на ЕНП в България, дясната ГЕРБ, е пълна с бивши комунисти - 3/4 от националното ръководство - Изпълнителна комисия, начело с Бойко Борисов, са били членове на БКП с лидер Тодор Живков. В лявата БСП бившите комунисти са по-малко в процентно отношение - само 50%. Или по-простата математика показва, че Начело на ГЕРБ са 11 души, а от тях 7 са комунисти и членове на Комунистическата партия. Във върховното ръководство - Изпълнителното бюро на наследницата на БКП БСП са 17 човека, а само 9 са имали партиен билет при Бай Тошо. Това ли е дясното в България? Или и двете партии БСП и ГЕРБ са двете страни на една и съща монета с лика на Тато? Ето и кои понастоящем членове на Изпълнителната комисия на ГЕРБ са били в редиците на партията, гордо ръководена от Тодор Живков ---->> @-Бойко Борисов – син на комунист, полковник от МВР - Методи Борисов, който произхожда от комунистически род и е от доверените партийни кадри. От 1977 е член на БКП, хвърля партийната си книжка чак когато става главен секретар на МВР. Преди това напуска сисемата, за да не се откаже от членството си в партията. @-Цветан Цветанов – по линия на баща си, шофьор на началника на ДС Григор Шопов. Работил като сержант в ДС – VІІ главно управление – ЦИОУ @-Йорданка Фандъкова – редови член на БКП като учител @-Цецка Цачева – партиен секретар на Окръжен съвет в Плевен @-Красимир Велчев – член на БКП като пилот в авиацията @-Менда Стоянова – член на БКП, партиен секретар на звеното „Приходи от народното стопанство“ в Окръжния Народен Съвет в Пловдив @-Пламен Нунев – редови член на БКП Припомняме и извън управленските органи на ГЕРБ – „автентичната дясна“ партия, „единствена алтернатива на комунистите“ кой какъв е бил. Ето кратка справка: @-Росен Плевнелиев – първи секретар на общински съвет на ДКМС. @-Николай Младенов – бивш министър на външните работи, син на служител на ДС от засекретено ниво, програмен директор на фондация „Отворено общество“ – София (1996-1998). @-Сергей Игнатов – бивш министър на образованието, син на секретар на ОК на БКП - Видин, ректор на соросовия Нов български университет. @-Аню Ангелов – бивш военен министър, партиен секретар, делегат на 14-тия конгрес на БКП. @-Нона Караджова – дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП. @-Лиляна Павлова – внучка на партизанин от бригада „Чавдар“, по-късно с пост в БКП. @-Диана Ковачева – дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП... ПОДРОБНОСТИТЕ НА ЛИНКА ПО-ДОЛУ ..................................................................................................................................................... http://www.dnes-bg.org/75%25+ot+rykovoditelite+na+%2Bdjasnata%2B+gerb+sa+bivshi+k-aktualno/1/MNeXctKzcVOPYpWrcFePYFeXcxK7YZOfMVKDMRePchevIJaLYZKfYVKDI9KPM5OfIdavcRe-IFePIteTIF
34
...в коя партия в момента са Живковите комунисти, членове на БКП:7777-и в ляво, и в дясно, и в центърлиберал..... бай Тодор !!!!!!
35
заплатите малки, работата трудна, а никой не напуска.Напротив -ако някой го хванат в крачка и го изритат после със зъби и нокти драпа пак да се върне! Ако е толкова лошо няма и полицаи и митничари да съдят държавата желаейки да се върнат на нископлатената си работа!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кой е най-одобряваният от вас партиен лидер?
архив

Началник на полицейско управление събира подчинените си и им казва:
- Господа, поради липса на време ще говоря без да мисля!

няма нови новини
Днес: 83
hot
най-четени новини в момента
сега
2436
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Волен Сидеров с гръмовен коментар за Орбан: Нападат го тези, които подкрепят педофилията! Патриотите с твърдо "за" Росен Желязков (ОБНОВЕНА)
x
Американски учени установиха, че планетата-джудже Церера е покрита с вулкани, от които е изригвал лед
x