НАПРЕЖЕНИЕ: Принц Уилям бесен на брат си Хари заради неуважителното му отношение към кралицата

ГАЛЕРИЯ ШОУ

НАПРЕЖЕНИЕ: Принц Уилям бесен на брат си Хари заради неуважителното му отношение към кралицата

26854
на 23.02.2021
НАПРЕЖЕНИЕ: Принц Уилям бесен на брат си Хари заради неуважителното му отношение към кралицата
Автор:   ПИК

Принц Уилям е недоволен от начина, по който принц Хари е реагирал на съобщението, с което кралицата официално обяви, че той и Меган Маркъл няма да се завърнат към кралските си задължения. Според "Сънди Таймс", херцогът на Кеймбридж е тъжен и шокиран от поведението на брат си.

препоръчано

В петък от Бъкингамския дворец обявиха, че Хари и Меган няма да се завърнат към кралските си задължения. Новината идва малко преди годишнината от преместването на двойката в Америка. Като резултат от това, бившите херцози на Съсекс ще изгубят всяка една титла, както и ще бъдат изключени от всяка една благотворителна организация във Великобритания.

"След разговор с херцога, кралицата потвърждава, че с напускането на кралското семейство, те нямат право да продължат с отговорностите и задълженията си, свързани с общността", се казва в официалното съобщение от Бъкингамския дворец.

Малко по-късно се появи и изявление от Меган и Хари, за което мнозина сметнаха, че е насочено пряко към Елизабет II. "Ние можем да живеем живот, в който да служим на общността. Помощта ни е универсална", пишат те.

Според изданието, принц Уилям е много разочарован от размяната на думи и смята, че поведението на Меган и Хари е обидно и неуважително. "Нямаш право да отговаряш на кралицата. Не се прави така", казват източници от двореца. Приятели на принцовете обаче казват, че въпреки последните събития, двамата все още могат да поправят отношенията си.

"Уилям е разстроен от това, което се случи, но смята, че връзката му с Хари ще се подобри във времето", споделя близък до херцога.

В отговор на съобщението на кралицата, Меган и Хари заявиха, че остават посветени на своите задължения и отговорности във Великобритания и по света, като предлагат своята помощ на множеството организации, в които членуват, пише "Тялото.бг".

Сподели:
Бомба x
Ето кое е най-доброто летище в Европа Ето кое е най-доброто летище в Европа
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ с извънредно изявление: Радев брутално излъга, че Сенатът на САЩ осъжда България (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ с извънредно изявление: Радев брутално излъга, че Сенатът на САЩ осъжда България (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 252
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това