НАПРЕЖЕНИЕ: Феновете на Локо София не искат Светослав Петров за треньор на отбора

Футбол

НАПРЕЖЕНИЕ: Феновете на Локо София не искат Светослав Петров за треньор на отбора

10449
преди 17 часа
НАПРЕЖЕНИЕ: Феновете на Локо София не искат Светослав Петров за треньор на отбора
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Фенове на Локомотив София не искат Светослав Петров за нов старши-треньор, пише "Тема Спорт".

препоръчано

Доскорошният наставник на Етър е спряган за "червено-черните", но запалянковците категорично стоят зад сегашния предводител на тима Иван Колев.

Ръководните фактори в "Надежда" не са особено доволни от представянето на отбора при опитния специалист. Решаващ за бъдещето му ще е домакинският двубой с Хебър Пазарджик на 27 септември (петък). При издънка в него почти сигурно ще се стигне до освобождаването на Колев.

От Локо вече са провели разговори с Петров, каквато информация се появи. Тя разбуни духовете в "Надежда". Фенове на "червено-черните" в различни форуми и Фейсбук страници коментираха възможната рокада, която очевидно не одобряват.

Светослав Петров е бил помощник именно на Иван Колев през сезон 2021/22, като тогава напусна след скандал с част от привържениците именно заради наставника. Петров е и бивш футболист на Локо Сф.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО) Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК