НАП тегли първия печеливш от лотарията с касови бонове

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

НАП тегли първия печеливш от лотарията с касови бонове

4381
на 20.12.2015
НАП тегли първия печеливш от лотарията с касови бонове
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Днес (20 декември) ще стане ясно кой е първият късметлия в Лотарията на НАП и МФ с касови бележки. Победителят ще бъде изтеглен на живо в предаването на БНТ "Денят започва с Георги Любенов", съобщават от НАП. Спечелилият ще се сдобие с нов модерен смарт телефон с четири-ядрен процесор, 2 СИМ-карти, 5,3 инча HD дисплей със 180-градуса зрителен ъгъл. До края на играта НАП ще раздаде общо 65 награди. Всяка седмица ще се връчва по един смарт телефон, всеки месец – 40 инчов смарт 3Д телевизор, а голямата награда - лек автомобил, ще бъде изтеглена по Коледа догодина, пише Варна утре.

препоръчано

До момента сайтът на играта - kasovbon.bg, е посетен близо 6 млн. пъти, регистрирани са близо 4 млн. касови бележки на обща стойност 53 млн. лв.

Да участва в Лотарията може всеки, навършил 14 години, който има профил в сайта и е регистрирал валидни касови бележки, издадени след 16.11.2015 г., включително. Няма ограничения за вида на покупката, нито изискване за минимална и максимална стойност. Касовите бележки могат да се регистрират по три начина – чрез сайта на лотарията, чрез мобилно приложение на НАП и чрез телефона на Агенцията 0700 18700.

От НАП напомнят, че е много важно хората да пазят касовите си бележки до края на играта, защото ще получават наградите си срещу тях.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Стрелците влизат в конфликт с шефа, Везните - в отлично настроение в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Стрелците влизат в конфликт с шефа, Везните - в отлично настроение в офиса
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 13
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК