НАРУШЕНИЯТА НА ИЗБОРИТЕ: Образувани са 115 съдебни производства

Избори

НАРУШЕНИЯТА НА ИЗБОРИТЕ: Образувани са 115 съдебни производства

6364
преди 4 часа
НАРУШЕНИЯТА НА ИЗБОРИТЕ: Образувани са 115 съдебни производства
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Във връзка с проведените на 27 октомври избори за 51-во Народно събрание във Върховна прокуратура се обобщава постъпилата от прокуратурите в страната информация за образуваните преписки и досъдебни производства за престъпления против политическите права на гражданите, съобщиха от прокуратурата.

препоръчано

От началото на предизборната кампания до 14:00 часа днес са образувани 115 досъдебни производства и 1025 преписки.

По апелативни райони досъдебните производства, свързани с изборите, са разпределени както следва: АП-София - 37; АП-Бургас – 32; АП-Пловдив - 6; АП-Варна – 31; АП-Велико Търново - 9.

По образуваните досъдебни производства са извършени множество действия по разследването, анализират се доказателства.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Алена с ексклузивен хороскоп за 28 октомври - успехът намига на Девите, Водолеите да се пазят от конфликти на работното място САМО В ПИК: Алена с ексклузивен хороскоп за 28 октомври - успехът намига на Девите, Водолеите да се пазят от конфликти на работното място
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов с първи думи: Победата на ГЕРБ е категорична! Няма да се водим от някои треперещи гласове, които отсега поставят условия. Ако влязат всички 9 партии, няма да има правителство (СНИМКИ/ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов с първи думи: Победата на ГЕРБ е категорична! Няма да се водим от някои треперещи гласове, които отсега поставят условия. Ако влязат всички 9 партии, няма да има правителство (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 108
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК